facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax

Story

Super Taco makes the most creative tacos in town"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Fabriksgatan 4, 73339 Sala
Phone: +46771890089
City: Sala
Zip Code: 73339


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00
Sunday: 10:00 - 14:00


related searches: Byggmax Öppettider, Byggmax Göteborg, Byggmax Stockholm, Byggmax Linköping, Byggmax golv, Byggmax ved, Byggmax Lund, Byggmax Malmö
Reviews
Återigen får man 0 service från den kvinnliga medarbetaren som jobbar idag lördag 17/9 Har ni 12 volts lampor. Svar:Det vet jag inte Vi lämnade butiken.
Alltid bra servis, trevligt och hjälpsam personal.
Ingen direkt bra service, Personalen som jobbade när de öppnade var jätte trevliga och serviceinriktade
Stod och väntade på personal i kassan i nästan 10 minuter innan de kom, de saknar det utbud man faktiskt behöver... Kom därifrån med endast hälften av det jag hade på min inköpslista. Det är inte heller första gången de saknar de varor man behöver. Måste få säga att Jem o Fix har ett mer välsorterat sortiment och utbud samt personal på plats ‍ Önskar de fyllde på i butiken då det är mycket tomma ytor som skulle kunna fyllas med diverse produkter.
Jag har handlat mycket på Byggmax genom åren, främst i Västerås och Avesta. Jag vet att Byggmax är lågpris, men just Sala känns ännu lägre....Väldigt kass kvalité på ytterpanel och reglar, man får stå väldigt länge och sortera innan man hittar något som går att använda. Bucklig och skadad takplåt, alltså så skadad att man kunde tro att någon kört in i plåten.
Mindre bra bemötande denna gång. Personlen ville inte plocka ner rätt dimension på plank, inte när det fanns längre tillgängliga. Vill inte ha så långa på taket, och behövde inte den längden. När vi säger att då får det vara och ber dem öppna grinden står de och flinar. Väljer andra företag i fortsättningen.
Personalen stod ute och snackade med varandra så vi fick stå å vänta 10 minuter i kassan. Känns som att det är dåligt med personal, är alltid tomt när man kommer dit. Annars äre bra utbud och vettiga priser.
Väldigt bra servis och kunnig personal.
Deras ger och kap såg från Stanley suger, håller inte vinklarna. Köp hellre DeWalt som är fem hundra dyrare på Bauhaus...!
Världens bästa personal <3 Mer hjälpsamma kunde dem inte ha varit, tack så mycket. :D
Comment on this business

Directions to Byggmax with public transportation


Väsbygatan (Sala) 70 meters
848
Väsbygatan 70 meters
467
60
62
63
64
65
SilverExpressen
Långgatan 120 meters
Silverlinjen
Fabriksgatan 130 meters
66
Silverlinjen
Fabriksgatan (Sala) 140 meters
848

Reviews, get directions and contact details Byggmax.

Sala building material store

opening hours, reviews, map, satellite view. Byggmax address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Byggmax. On this website you can share your comments and experiences about Byggmax with other people.

to add Byggmax map to your website;Similar places near