facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Mullervägen 16, 811 93 Sandviken
Phone: +46761190809
City: Sandviken
Zip Code: 811 93


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 14:00
Sunday: 10:00 - 14:00


related searches: Byggmax Investor Relations, XL-BYGG, Byggmax slapvagn, Bygghemma, Byggmax stock price, Jula
Similar places near
AB Karl Hedin Bygghandel AB Karl Hedin Bygghandel 4 km Bra ställe att lossa på för mig som lastbilschaufför. Trevlig personal. Hjälpsamma....
Reviews
Extremt hjälpsam personal, ett ställe där man känner sig som hemma! Det är inte lätt att bygga åt idioter om man bygger åt sig själv, men eftersom att inget är omöjligt är det kanon att man kan vända sig riktiga proffs för hjälp! Grymt bra service!
Mindre Byggmax. Något begränsat sortiment. Liten parkering. Dessvärre lite konstig policy att man inte tillåter returer på virke. Det står visserligen finstilt på kvittot men kundbemötandet gör att man i framtiden väljer en byggvaruhandel med förståelse för att det kan vara svårt att mängda just virke.
Bra butik. Ligger dock lite långt utanför stan för mej. Vill gärna att det skall ligga på väg hem från jobbet. Vilket butiken inte gör utan jag behöver ta mej till andra sidan stan.
Butiken kändes ganska rörig, samt så var personalen i kassan inte särskilt hjälpsam. Jag åker hellre någon annanstans än dit, nästa gång jag behöver något från Byggmax.
Har det mesta. Trevlig och hjälpsam personal
Rent och prydligt. Lätt att köra med kärra i området.
Väldigt otrevlig personal, bl.a stod dom o hånskrattade när jag inte kunde det korrekta namnet på en planka jag skulle köpa. Jag måste säga att det var den otrevligaste affär iaf personalen som jag varit i på länge. Aldrig mer denna affär. Usch
Lätt tillgänglig, enkelt att handla. Samma virke som alla andra ställen.
Bra priser, enkelt att handla. Lite anonymt läge och syns knappt förrän man är framme
Tjejen som jobbade idag borde man gömma undan från all form av kundkontakt! Kundservice är ett ord man uppenbarligen inte ens får lära sig googla än mindre utöva. Att man saknar all form av kunskap är inget nytt när det kommer till Byggmax, men att man inte ens personalen orkar röra sig ur fläcken är bevis på riktigt dålig ledning och om det va min personal skulle jag skämmas!! Åkte till konkurenterna istället!
Comment on this business

to add Byggmax map to your website;