facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Målvaktsvägen 7, 15159 Södertälje
Phone: +46771890089
City: Södertälje
Zip Code: 15159


Opening Hours

Monday: 06:30 - 19:00
Tuesday: 06:30 - 19:00
Wednesday: 06:30 - 19:00
Thursday: 06:30 - 19:00
Friday: 06:30 - 19:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 09:00 - 17:00


related searches: Byggmax slapvagn, Bygghemma, Byggmax Investor Relations, XL-BYGG, Byggmax stock price, Jula
Similar places near
K-rauta Sverige K-rauta Sverige 5 km Ett byggvaruhus som jag upplevde va dyrt och sortimentet va dåligt med många byggvaro...
Designa Södertälje Designa Södertälje 5 km Enastående Service från Personalen som jobbar med hjärta!
Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial 5 km Mycket trevlig personal...
Reviews
Byggmax i södertälje har varit total katastrof. Ingen ordning på grejerna stökigt och allmänt kaos. Personalen har varit väldigt nonchalant, otrevliga och okunniga. Idag var jag dock in och lånade släp och köpte lite virke. Döm av min förvåning när det var helt ny personal, alla var jätte trevliga och kompetenta. Det var städat och snyggt på byggmarknaden. Vilket lyft! Nu kommer jag komma tillbaka för att det var en trevlig upplevelse och inte bara som sista utväg för att det är nära.
Väldigt begränsat utbud och dålig service. Tjejen i kassan var allt annat än hjälpsam. Vi gick och bad om hjälp att få ner material från en hylla men hon sa att dom inte hjälper kunder med sånt ?. Fanns ingen annan personal på plats att be om hjälp.
Alltid trevligt att shoppa loss lite skogsprodukter och personalen får stora elogen.
Mycket bättre personal även chefen Ida tillsammans med Magnus ypperligt service minded!! Hittills bästa sedan Byggmax öppnat.
Inget ställe för mig dåligt med personal.
Super trevliga! Tack Marcus för hjälpen. Tjejen i kassan är jätte trevlig och hjälpsam.
Grym service samt mycket kunnig och hjälpsam personal! Ett extra stort tack till Magnus som var otrolig hjälpsam, en riktig räddare i nöden riktigt bra bemötande!
Helt ok utbud
Mycket trevliga personal. Köper ofta därifrån och är nöjd. Förresten: var lite orolig om virke, trall och balk när jag beställde artiklar för altanen men fick jättebra leverans. Bra! Bra!
Kommer inte att åka flera gånger dit, om det saknas "material" från hyllan, måste jag enligt kassan beställa det själv. Jag som trodde att, företaget gör sådant. Om jag själv beställer något större saker, hamnar jag betala transport kostnader närmare 1000 kr. Katastrof som företag.
Comment on this business

to add Byggmax map to your website;