facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
Address: Hospitalsgatan 7, 53237 Skara
Phone: +46771890089
City: Skara
Zip Code: 53237


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Byggmax Öppettider, Byggmax golv, Byggmax ved, Byggmax Bromma, Byggmax Göteborg, Byggmax wiki, Byggmax Stockholm, Byggmax Malmö
Similar places near
jem & fix Sverige jem & fix Sverige 562 meter Ett stort sortiment av artiklar och bra priser. Fick god service av personalen.
Reviews
Så tråkigt inrett. Och tomt på kunder...
Bra städad butik. Billigt och bra utbud. Har dock alltid känt en brist på kunskap hos personalen i denna butik. Där fallerar det tyvärr.
Går att låna kärra till bilen. Bra personal. Lite begränsat sortiment. Virket ligger lite huller om buller och det krokiga blir kvar.
Bra priser och hade allt hemma som jag behövde
Grabbarna som jobbar där behöver bli lite mer serviceinriktade. Åkte in i hallen med släp för inte så länge sedan och mitt i vägen står en stor truck. Brevid står två killar och gör något med hyllorna inte särskilt aktivt och får inte så mycket som en fråga om man vill ha hjälp eller om dom ska flytta på trucken så man kan komma förbi. Den unga kvinnan som jobbar där är dock skittrevlig!
Uruselt. Vi besökte er i torsdags vi kom 17.30 och skulle köpa läkt. Personalen kunde inte hjälpa oss få rätt längd på våra produkter. När vi står och kämpar som mest med att lasta på materialet säger en anställd "ni förstår väl att vi stänger nu", med en tråkig ton och det fanns ingen som helst vilja att hjälpa oss. Vi har varit en trogen kund i många många år i Skara men detta var sista gången vi handlade hos er. Väldigt besviken på hur dålig service dessa två unga pojkar gav oss.
Bra personal men blandad kvalitet på virket
Vi var riktigt imponerade när vi kom hit. Mycket välorganiserat och prydligt. Både på gården och inne var det ordning och reda. Bitvis har Byggmax ett begränsat utbud men det kan man ju inte lasta denna butiken för.
Bra service, fräsch lokal.
Delade känslor, viss personal skulle behöva en charmkurs, andra är hur trevliga som helst. Men överlag ett obekvämt ställe att handla på.
Comment on this business

to add Byggmax map to your website;