facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Tyllsnäsvägen 4, 784 61 Borlänge (commune)
Phone: +46771890089
City: Borlänge
Zip Code: 784 61


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Byggmax Investor Relations, Byggmax stock price, Bygghemma, Jula, XL-BYGG
Similar places near
Bygma Bygma 3 km Pga stora ombyggnationer mera varor inomhus. Går det inte att ge en ärlig beskrivnin...
AB Karl Hedin Bygghandel AB Karl Hedin Bygghandel 3 km Bra utbud, fick den hjälp vi behövde, mycket bygg saker
Reviews
Enkelt och smidigt att handla. Hyfsat bra priser jämfört med liknande aktörer. Tag själv lagret utomhus var igår stökigt och skräpigt med en massa bråte, trasiga förpackningar, gammalt emballage och många gånger dålig/saknad prisinfo vid produkterna. Detta drar ner kvalitetsintrycket! Butiken hade bättre ordning med OK personal som i vissa fall inte verkar ha gått någon "charmkurs".
Nya butiken är fin och trevlig att besöka. Mycket hjälpsam personal
Är ofta här och upplever bra service och ok pris på byggmaterial.
Besökte byggmax blom- och trädgårdsavdelning. Jättefina växter till bra priser, mycket välskötta växter. Verkligen värt ett besök, hoppas ni blir kvar. Vi återkommer!
Dom tar ej kontanter så dom går bort
Bra sortiment men börjar bli lite dyrare...
Byggmarknad med allt, här kan du köpa allt inom hembygge. Här finns lister, reglar, tryckimpregnerat, verktyg, skruv och spik mm. Handlat här i flera år. Inte många besökare här, så är det det under vinter säsong.
Sjukt dåligt med personal. Kommer på morgonen och nästan alla pallställ är tomma på brädor och det ligger skräp överallt. Ingen som har tid att köra fram nytt och över 30min kö för att betala i en kö på 40bilar. Två i personalen på söndag morgon då folk handlar som mest känns som usel planering.
Jag som kund känner mig inte så nöjd Ska man handla på liten kredit som man ofta gör Blir man tydligen nekad med stor kredit automatiskt så får man inte handla på detta företag Mycket dåligt.
Tyvärr inte så imponerande har varit på bättre byggmaxar,rörigt på utegården sliten butik.Men inget negativt om sortimentet och personalen det var bra.
Comment on this business

Directions to Byggmax with public transportation


Övre Färjegårdarna 30 meters
4
Tyllsnäsvägen viapunkt 160 meters
BK Ägovägen 1 160 meters
Färjegårdsvägen 290 meters
211
4
71
Debattvägen 300 meters

to add Byggmax map to your website;