facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax Karlskrona

"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Uranvägen 1, 37149 Karlskrona
Phone: 0771890089
City: Karlskrona
Zip Code: 37149



related searches: Byggmax Malmö, Byggmax öppettider, Beijer Bygg, Byggmax släp, Ved Byggmax, Byggmax Göteborg, Byggmax hemleverans, Bygghemma
Similar places near
Byggmax Byggmax 113 meter Mycket bra sortiment samt goda möjligheter till att köra in på området och lasta varo...
Derome Derome 934 meter Blev mer eller mindre direkt utkastad när jag gick in där som privatperson. Trodde ja...
Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial 5 km Mycket trevligt besök och bortskämd vart jag oxå med hamburgare,dricka och godis...ja...
Reviews
Bra ställe och trevlig och kunnig personal. En sak som är negativt är att det är trångt att komma in med bil och släp.
Bra och hjälpsam personal som gör mer än dom behöver.
Det gick bra fick tag i det som behövdes
Brukar vanligt ge fullt betyg, men idag var det en besvikelse, skulle köpa grus för ishalkan , det skulle enl. uppgift finnas 15 säckar på lager, men det fanns 0, endast en halv pall med mursand, men den var stelfrusen + säckarna fastfrusna i varandra, med hjälp av en annan kund bröt vi loss 2 st. En var. När jag tipsade personalen att ställa in pallen i värmen och tina upp den och sälja gruset så fick jag bara ett ”nej ,jag tror inte det” till svar. Att sedan hela deras område var rena isbanan visar bara deras ointresse för kundnöjdhet.
Halvdåligt utbud och nästan ingen personal.
Personal som rör sig i butiken och frågar om man hittat vad man söker samt hjälper till! Samtidigt som han sköter kassan
Hade aldrig varit på Byggmax. Visste inte att servicen är noll... Inte konstigt då att personalen såg mest besvärade ut när jag bad om hjälp vilka skruvar och muttrar jag behövde till mina lammelväggar.. Tyvärr fick jag inte det Så jag blev tvungen att åka dit två dagar i rad.. Två stjärnor är för utlåning av släp..
Hyfsad service. Bara 1 kassa. Tar tid. Har oftast allt hemma, annars tar det ca 2 dagar o få hem det man önskar. WC finns i butiken.
Inte alls hjälpsamma. Stod mest med armarna i kors. Stod mest och pekade var det låg som vi eftersökte.
Kollar på nätet för se om varan finns i butiken men kommer till butiken så finns den inte. Det har hänt flertal gånger nu, Det är för dåligt att man inte har mer koll. Det gäller butiken i Karlskrona.
Comment on this business

Directions to Byggmax Karlskrona with public transportation


Uranvägen 100 meters
172
4
Torskors 290 meters
172
4

to add Byggmax Karlskrona map to your website;