facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax Nässjö

"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Odlingsgatan 6, 57195 Nässjö
Phone: 0771 - 89 00 89
City: Nässjö
Zip Code: 57195



related searches: Byggmax öppettider, Byggmax släp, Biltema Nässjö, Byggmax hemleverans, Byggmax ved, Byggmax Göteborg, Byggmax Investor Relations, Byggmax cement
Reviews
Bra grejor till Bra priser! Hej å Hå!!
Den här butiken fattar jag inte att den finns här dom kan inget å vet inget. Ingen utbildad personal, sen finns det inget hör heller. Mycket bättre i Jönköping.
Bra att det öppnades i Nässjö men synd att på lördagar är de öppet bara till 14.
Smidigt ställe, med begränsat sortiment. Men värt ett besök.
Fick inte få öppna en ny pall med Bruk, då den som var öppen var fukt-skadad. Personal talade om att det var bara ett par i den pallen som var dåliga. Jag åkte där ifrån och kommer aldrig åter komma.
Det är ny öppnat man hittar inte riktigt än
Bra ordning på brädgården. Liten butik men större utbud på nätet
Fick springa och leta efter personal då de var för få och hade inventering som det verkade.
Byggvaruhus med bra sortiment och konkurrenskraftiga priser. Lätt att hitta vad man behöver, dock liten personalstyrka ibland.
Bra utbud. Men tar tid pga få personal.
Comment on this business

to add Byggmax Nässjö map to your website;