facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byholmens Fotklinik

Byholmens Fotklinik
"Vi har en klinik som ligger inne i centrum, bredvid tunnelbana. Vi är 7 medarbetare som jobbar inom olika områden, vi erbjuder bland annat,Medicinsk fotvård avtal med Stockholms läns landsting och med hembesök, hårborttagnings laser, Botox och filler, massage, Lymfmassage, manikyr & pedikyr, ansiktsbehandlingar, trådning och mycket mer, välkomna in och se vad vi kan hjälpa dig med."
Address: Vårholmsbackarna 108, 127 44 Skärholmen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 087401858
City: Skärholmen
Zip Code: 127 44


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 16:00

Similar places near
LloydsApotek LloydsApotek 239 meter Otrevligt bemötande, jag hälsade o han sa inget, tittade bara rakt igenom mig.. o det...
SKHLM SKHLM 1 km För mycket folk som struntade i maxantal och höll inte avstånd. Hela familjer flanera...
Reviews
Recension om Byholmens klinik: Jag har varit på skönhetskliniken Byholmens klinik på Vårbergsplan. Jag rekommenderar kliniken och tycker att behandlingen var behandling och riktigt skön och jag nöjt av den. Dom lever upp till sitt rykte och håller vad dom lovar och som kund är det en trygghet och tycker att det är värd att betala för. Jag tycker att lokalen är fräsch oh ren och jag som besökt otroligt många klinker kan säga att denna hör till eliten i Stockholm när det gäller bemötande, lokalen, behandlingar och trevliga anställda. Tusen tack från en mycket nöjd kund.
Rekommenderar starkt! Har gjort Naglar, fotvård och fransar hos de så duktiga och välkomnande. Fransarna satt perfekt och i flera veckor, vilket aldrig hänt när jag gått hos andra samma med naglarna. Kommer definitivt fortsätta gå till er framöver. Tack!
Mycket bra upplevelse då Sandra var professionell och mycket duktig. Blev väldigt nöjd och därmed rekommenderar starkt.
Jättenöjd dansade ut med fina fötter Agneta
Blev jättenöjd redan efter första gången. Trevlig personal samt att de förklarar och utför jobbet på ett proffesionellt sett. Rekommenderas starkt!
Alltid nöjd med behandlingar man får , flexibla vad gäller bokningar
Ingen info om priser på hemsidan. Det kunde behövas
Mycket bra klinik med bra resultat väldigt nöjd
Comment on this business

to add Byholmens Fotklinik map to your website;