facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BYN, Byggnadsindustrins Yrkesnämnd

BYN, Byggnadsindustrins Yrkesnämnd

About

I Byggnadsindustrins Yrkesnämnd, BYN, samverkar Sveriges Byggindustrier, Byggnads, Maskinentreprenörerna, och SEKO Facket för service och kommunikation.

Story

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd, BYN, arbetar för att det inom byggbranschen ska finnas välutbildade och kompetenta yrkesarbetare, som kan utvecklas och anta framtidens utmaningar.

På BYNs (vår) hemsida finns information om bl a BYNs yrken, utbildningsvägar, byggutbildningar och BYN-regionerna.
Det är till BYN-regionerna du vänder dig med frågor kring t ex lärlingsanställning, utbildningsbok, yrkesbevis och frågor som rör din arbetssituation.

Allmänt

Syftet med BYNs Facebook-sida är att förbättra och stärka kommunikationen med elever, lärlingar, lärare, handledare, företag ,alla som arbetar med yrkesutbildningsfrågor i BYN-regionerna och BYNs parter. Vi vill även synligöra BYNs verksamhet intern och extern. Målet är att nå fler människor och genom dialog öka kunskaperna om yrkesutbildning inom bygg- och anläggningsbranschen.

Användaren ansvarar själv för sina inlägg men vi förbehåller oss rätten att radera inlägg som strider mot BYNs värdegrund, se http://www.byn.se/index.php?page=byns-vaerdegrund .

Address:
Phone: 08-564 881 60
City: Hägersten



related searches: Yrkesbevis, Transportfackens Yrkes och Arbetsmiljönämnd, Registrera lärling BYN, Byggnads avtal, Byggföretagen, BYN Malmö, BYN meaning, BYN kontakt
Similar places near
NFocus NFocus 803 meter nFocus utbildar och coachar anställda i hållbara arbetssätt genom praktiska övningar ...
Reviews
Extremt tillkrånglat. Företaget har skickat uppgifter. Jag har skickat uppgifter. Inget fungerar...
Comment on this business

to add BYN, Byggnadsindustrins Yrkesnämnd map to your website;