facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for C3L - Centrum för Livslångt Lärande

C3L - Centrum för Livslångt Lärande

About

C3L bedriver kommunal vuxenutbildning i Tyresö. Hos oss kan du läsa såväl grundläggande som gymnasiala kurser och utbildningar och även Yh-utbildning. Vi erbjuder kurser dag- och kvällstid samt på distans.

Story

Vuxenutbildningen i Tyresö kommun.
Buss 802 från Gullmarsplan till Tyresö gymnasium.



"C3L bedriver kommunal vuxenutbildning i Tyresö. Hos oss kan du läsa såväl grundläggande som gymnasiala kurser och utbildningar och även Yh-utbildning. Vi erbjuder kurser dag- och kvällstid samt på distans."
Address: Farmarstigen 11, 135 36 Tyresö
Phone: 08-578 275 00
City: Tyresö
Zip Code: 135 36


Opening Hours

Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: komvux tyresö ansökan, c3l studievägledare, c3l ansökan, komvux tyresö studievägledare, c3l utbildning, c3l undersköterska, c3l tyresö kontakt, sfi tyresö
Similar places near
Stimmets Skola Stimmets Skola 1 km Älskar röken och all förgiftning, rekommenderar 100%
Stimmets Skola Stimmets Skola 1 km Älskar röken och all förgiftning, rekommenderar 100%
Strandskolan Strandskolan 3 km As dåligt, för få resurser.
Reviews
Jag har precis börjat studera här. Så långt har det gått bra, bra lärare.
Jag har studerat på C3l sedan november 2021. Det är en grundläggande kurs SFI där jag fick lära mig svenska. Efter några månader fick jag den möjligheten att börja med SFB kurs efter att jag klarat det nationella provet. Jag vill tacka alla mina lärare som hjälpte mig att uppnå en nivå jag önskade och detta leder till ett professionellt yrke. Jag är väldigt tacksam. Mvh / Serveh
VIKTIGT. LÄS INNAN DU STUDERAR HÄR!!! Jag studerade tidigare på C3L och läste totalt 1 år av 2. Därefter skickade C3L aldrig in mina godkända betyg till CSN för det året vilket har blockerat möjligheten att studera med studiemedel i framtiden. Har försökt lösa detta ett flertal gånger under 5 år och ärendet har alltid gått runt i cirklar och skyllts på det ena och det andra. Jag har aldrig varit med om något liknande bemötande i telefonen när man ringer till skolan heller. Rekommenderar inte denna skola till min värsta fiende. Är så besviken och ledsen över hur skolan behandlar sina elever. Detta är en skam för Sveriges skolsystem.
Personalen här mycket trevligt
Översatt av Google Bra undervisning Original Buena enseñanza
Comment on this business

to add C3L - Centrum för Livslångt Lärande map to your website;