facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Caelia Clinic

Caelia Clinic

About

Caelia Clinic hittar du i Centrum av Strängnäs. Vi som arbetar här har alla adekvat utbildning för de uppgifter som utförs och vi uppdaterar oss ständigt för att ge det bästa.
Varmt välkommen till oss

Story

Caelia Clinic är den lilla kliniken med stort hjärta.
Kliniken hittar du i Centrum av Strängnäs. Vi som arbetar här är:
Therese Almer Leg sjuksköterska med vidareutbildning och Certifiering inom estetiska injektioner botox, fillers-samt laser, kemisk peeling, microneedling, mm. Therese är med i föreningen FAN-club (filler academy for nurses) och Estetiska injektionsrådet.
Therese Bylund -Undersköterska och Medicinsk fotvårdare med lång erfarenhet från vården. Är medlem i fotterapeuternas riksförbund.
Cecilia Busch - auktoriserad hudterapeut -Cidesco med lång erfarenhet av hudvård. Är medlem i SHR.

Vi skräddarsyr varje behandlingen utifrån patientens behov.
Vi kan hjälpa till med problemhud, färgning av fransar och bryn, fotsvamp, nagelsvamp, nageltrång, rynkor, linjer, åldrande hud, armsvett samt mycket mer.

Hos oss får du ett personligt, säkert och hygieniskt omhändertagande i trivsam miljö. vi värnar om våra patienter/kunder och vill alltid det bästa för dem.

Varmt välkommen!



"Caelia Clinic är den lilla kliniken med stort hjärta.Kliniken hittar du i Centrum av Strängnäs. Vi som arbetar här är:Therese Almer Leg sjuksköterska med vidareutbildning och Certifiering inom estetiska injektioner botox, fillers, profhilo, Sunekos samt laser, kemisk peeling, PRX-t33, microneedling, trådlyft mm. Therese är med i föreningen FAN-club filler academy for nurses och Estetiska injektionsrådet.Therese Bylund -Undersköterska och Medicinsk fotvårdare med lång erfarenhet från vården. Är medlem i fotterapeuternas riksförbund.Cecilia Busch - auktoriserad hudterapeut -Cidesco med lång erfarenhet av hudvård. Är medlem i SHR.Vi skräddarsyr varje behandlingen utifrån patientens behov."
Address: Källgatan 4, 645 31 Strängnäs
Phone: +46 76 308 37 42
City: Strängnäs
Zip Code: 645 31



related searches:
Similar places near
MåBra Maria MåBra Maria 214 meter instagram: mabramaria, mindfulnessnu facebook: MåBra Maria, Mindfulness-nu, Må Br i...
Susanna's Hudvård Susanna's Hudvård 497 meter För öppetider ring 0152-18811. 070 -68 99 374
Stinas hälsa och hudvård Stinas hälsa och hudvård 1 km Här kan Du enkelt beställa produkter av mig Forever business owner Christina Eriksson...
Reviews
Med hjälp av fantastiska Therese almer så fick blev mina läppar extra piffade. Det behövdes bara det där lilla för att det skulle bli rätt. Otroligt duktig och kände mig trygg under hela behandlingen // Anna Holst
Therese Almér är så duktig och proffsig på det hon gör!!!
Mycket trevligt och förtroendeingivande bemötande.
Jag ser verkligen fram emot sina besök hos Therese då hon är så proffsig, trevlig och serviceminded! Kliniken är mysig och man känner sig alltid välkommen. Jag har fått hjälp med injektioner för spända käkar och hon har väldigt varsamt hittat ett sätt som gjort en enorm skillnad i mitt vardagliga liv med bl.a mindre huvudvärk och bättre sömn - det är ovärderligt!
Bästa stället med proffsig och lyhörd personal. Therese utgår alltid från dig och vad du önskar, men ser till individens bästa och gör det med stil och finess! När man går därifrån längtar man redan efter nästa besök!
När jag har varit hos Terese så känner jag ett sådant välbehag. Hon har lyssnat, stöttat och förklarat allt in i minsta detalj om hur alla produkter och behandlingar fungerar osv. Hon är inte bara en filler behandlare utan en människa med ett hjärta utav guld som arbetar för kunden och inte för att tjäna snabba pengar. Jag kommer aldrig därifrån missnöjd, utan är alltid nöjd vad jag än gör för behandling.
Får hjälp av Therese att utmana ”argrynkan” med Botox var tredje månad. Therese är mycket professionell samtidigt som varje besök också ofta bjuder på en hel del skratt. Ett besök hos Therese rekommenderas verkligen för den som ska prova första gången men även för den som gjort olika behandlingar tidigare.
Comment on this business

to add Caelia Clinic map to your website;