facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café 60

Address: Sveavägen 60 , Stockholm 111 34, AB, SE
Phone: +46 8 23 55 22
City: Stockholm
Zip Code: 111 34


Opening Hours

Monday: 07:00-00:00
Tuesday: 07:00-00:00
Wednesday: 07:00-00:00
Thursday: 07:00-00:00
Friday: 07:00-02:00
Saturday: 09:00-02:00
Sunday: 10:00-00:00


related searches: Café 60 stockholm reviews, Café 60 stockholm photos, Café 60 stockholm menu, Café Saturnus Stockholm, Kaffekoppen
Reviews
Har gjort två besök här, ena gången fika med fantastisk morotskaka/tårta och te och nu andra gången med soppa och foccacia. Helt OK service men inte supertrevliga, lite skitigt och slitet men ändå rätt mysigt överlag. Gott. Och framförallt fantastisk vy av Sveavägen och bra läge centralt. Har också sett att de har öppet sent på kvällen !
Antisanitaria på alla sätt och vis! Smutsigt överallt, bakelser står framme i säckar/korgar nästan vid ingången där folk passerar i ute kläder och vem som helst kan klämma dessa med smutsiga händer. Hit kommer vi inte igen.
VARNING för detta stället. Sunkig miljö med trasiga läderfotöljer som är allmänt skitiga. Såg nyss en påtänd crackpundare komma ut ifrån toaletten. Tror inte detta ställe städats på minst tre år, att hälsovårdsmyndigheten inte stängt ner stället är ett under. Punschrullen briljerade även med ett smarrigt, inbakat pubishår. Ser till och med värre ut än på ekhammarskolan där avloppsvatten sprutar ur väggarna.
Otroligt stort urval av tårtor och bakverk. Tårtorna var enorma! Svårt att välja! Det var bra pris på kaffe och bakverk. Jag tog en blåbärstårta som var väldigt god. Inredning och miljö var väldigt slitet, så det drog ner betyget. Men det var trevlig stämning bland gäster och personal.
Bra öppettider och bra utbud på bakverk. Men det är dags att byta ut alla gamla möbler, de är inte så fräscha.
Väldigt skönt atmosfär och servicen utmärkt, snäll och duktig! Deras kaffe och sötsaker gott!! Kan rekommendera stället varmt!!
Det var rena himmelriket att komma in där på, cafét. Bakverk av alla de slag, tårtor och matiga pajer. Det är inte tänkbart att du går där i från missnöjd! Rekommenderas!
Trevligt Cafe men ganska slitet har inte renoverats alls känns det som. Alldeles för mycket folk. Man kan inte ha en konversation pågrund av att det är så högljutt dessutom får man bara sitta 45 minuter, ingen som nämde det innan man beställde. Tror det flesta kommer hit pågrund av att det är det enda fiket som har öppet så länge.
Bra ställe att fika, olika varianter att välja.
Trevligt lite rufsigt ställe centralt på Sveavägen. Sist gick jag dit för att fika och äta en av deras härliga tårtbitar. Många att välja på! Och så goda! Kaffet, en cappucino, bland de bästa jag druckit! Mat, smörgåsar och något litet att äta om man vill. Rekommenderas.
Comment on this business

Directions to Café 60 with public transportation


Tegnérgatan 30 meters
57
Tegnérgatan (Sveavägen) 30 meters
Adolf Fredriks kyrka 70 meters
57
Rådmansgatan 120 meters
57
Tegnérgatan 150 meters

Reviews, get directions and contact details Café 60.

Stockholm cafes

opening hours, reviews, map, satellite view. Stockholm stockholm coffee & tea location, how can i go. Café 60 address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Café 60. On this website you can share your comments and experiences about Café 60 with other people.

to add Café 60 map to your website;



Similar places near
Café Pärlan Café Pärlan 128 meter Pärlan ser inte mycket ut för världen på utsidan, men det är insidan som räknas. Pers...
Churro House Churro House 128 meter Smarriga churros. Vi älskade det. Med sone 9 år.
Bröd & Salt Bröd & Salt 146 meter
Lion Bar Lion Bar 149 meter Väldigt sliten lokal och möblemang. Trevligt bemötande från personalen. Åt deras plan...
Kafé Esaias Kafé Esaias 194 meter Bra ställe med sol på Drottninggatan. Väldigt god sallad, kan rekommenderas!
Citykonditoriet Citykonditoriet 195 meter Åt lunch en torsdag. Ärtsoppa med pannkakor. Bra med soppa både med och utan fläsk. B...
Subway Subway 202 meter Kebab är najs ju inte bra med solo asså Aa i repan sen när jag Kom till ukraina Unger...
Fabrique Fabrique 203 meter
Sthlm: Bistro Meza Sthlm: Bistro Meza 225 meter
Bröd & Salt Bröd & Salt 226 meter
Sthlm New Deli Sthlm New Deli 235 meter Översatt av Google Helt fantastiskt. Bra mat, personalen ägaren? är riktigt trevlig o...
Frosseri Frosseri 235 meter
Café Rossi Café Rossi 236 meter Kul service, bra viner, ingen bra mat
Espresso House Espresso House 241 meter
Il Caffè Il Caffè 244 meter
Espresso House Espresso House 245 meter
Chateau Chateau 247 meter