facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Blå Huset

Address: Johannishusv. 3, 372 34 Listerby
Phone: 045731448
City: Listerby
Zip Code: 372 34



related searches: Café blå huset menu, Blå Huset Trelleborg, Blå Huset Borrby, Café Blá Munich
Reviews
En charmig villabyggnad, men lite tråkigt och opersonligt inredd. En lunch kostar 130kr och det är buffé med ett par olika rätter att välja mellan. Själv tog jag schnitzel och stekt potatis med bearnaisesås. Bearnaisesåsen var riktigt god. Det finns även en salladsbar och kaffe med kaka.
Jag brukar normalt inte gilla schnitzel men Bistro Blå har bevisat för mig att schnitzel går att göra riktigt god! Jag har ju hört andra säga att Bistro Blå har väldigt god mat, men detta var första gången jag var där. Kommer absolut att åka dit igen. Har lagt till deras sida på Facebook så man ser dagens rätt varje vecka. Rekommenderar starkt att äta där, det ligger lättillgängligt från E22, alldeles vid Listerbyrondellen. Världens godaste mat i enkel men mysig miljö. Åk dit och ät!!
Tyvärr stängt fast det stod att det var öppet.
Lugn miljö god mat. Bra läge om man vill mötas längs E 22 i Blekinge
Extremt dålig. Vi vände i dörren, ändast 1 måltid att välja på. Denna dagen tror jag var raggmunkar. Fanns inget annat, inte äns en sallad.
Helt nöjd med både lunchbuffe och personalen enda problemet höll på köra sönder bilen från rondell in på deras parkering säg till Vägverket sätt upp en skylt stolpe vid betong kanten så man ser den. Annars helt nöjd med lunchen
Vällagad, hemlagat, husmanskost. Gott om grönsaker och frukt i buffé. Kaffe med likaså hembakat
Vi var och åt dagens, priset vi betalade förhållande till det vi fick var mycket i överkant 100kr, vi valde den för det för att man kunde tolka som om efterrätten ingick. värdet var annars ca 80-85kr. Tycker man om vimsig personal och ställer man inte så höga krav på mat och smak så har man hittat rätt!
Fin salladsbuffé men oinspirerad mat a la skolbespisning. Fisk, potatis och sås. Potatisen och fisken kändes som halvfabrikat, men remouladsåsen var riktigt god. Carbonaran var en vit sörja som såg bedrövlig ut. Lokal inredd som ett ålderdomshem. Varför kalla lunchhaket bistro? Väldigt högt pris 100:-, man får oftast betydligt bättre mat för den pengen. Men, stället var poppis bland pensionärer och grovarbetare så vi kanske hade otur. Bakverken såg bra ut.
Den värsta dagens lunch jag någonsin upplevt. Stanna inte, kör förbi.
Comment on this business

to add Café Blå Huset map to your website;