facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Bonaparte

"Museicafé BonaparteCaféet drivs av museet och ligger strax intill museet i en byggnad som förut var brukshotell, byggt ca 1830. Där ryms ett café på nedre plan med plats för 50 gäster inne och cirka 40 ute. På den fina glasverandan och från uteserveringen har våra gäster en fantastisk utsikt över sjön Spången, en del av Dalslands kanal. Vi använder lokala och ekologiska råvaror i möjligaste mån och bakar allt vårt bröd själva.Museum café Bonaparte is run by the museum and is located right next to the museum in a building that used to be a utility hotel built around 1830. The café has room for 50 guests indoors and about 40 outdoors. On the glass veranda and from the outdoor dining area, our guests have a fantastic view of Lake Spången,"
Address: Upperud 30 , Åsensbruk 464 40, O, SE
Phone: +46 530 350 00
City: Åsensbruk
Zip Code: 464 40



related searches: Café Bonaparte Paris, Cafe Bonaparte, Paris menu, Le Bonaparte, Café de Flore, Les Deux Magots, Café de Flore Paris, Le Procope, Brasserie Lipp
Reviews
Fint, mysigt o trevligt litet café. Stor fin uteplats med utsikt över Dalslands kanal.Mat: 5/5
Mysigt cafe med underbar utsikt. Vi satt på altanen och njöt. God smörgås och mycket god morotskaka. Trevligt bemötande!Mat: 5/5
Kan läsa i menyn att man serverar lättluncher, smörgåsar och kaffebröd. I samband med konstrundan kunde vi efter fika konstatera att man serverar lättsmörgåsar till fullpris. Med betoning på väldigt ”lätt” smörgås till ett dyrt pris. Ägg- och ansjovissmörgås i ett litet varmt nytinat hamburgerbröd. Nysvensk tradition ellerBara att använda fötterna och lämna stället. Ovänligt och negativt bemötande förstärker intrycket av detta så kallade café.
Suveränt god lax. Mycket trevlig uteservering och en fantastiskt fin kringmiljö
Mysigt och gott! Fantastisk utsikt. Och toaletten! Jättefin.
Kan förbättra kaffet, för övrigt trevligt och gott.
Vi verkar ha varit här vid helt fel tillfälle, med vilsen sommarpersonal och två dagar gammal midsommartårta. Utsikten är fantastisk och fikat här är säkert vanligtvis värt omvägen, men inte 21 juni. Ambitionen är väldigt hög, vilket framför allt syns på hemsidan där det står att den varma chokladen görs på gammalt manér. I själva verket så känner de tillfälligt anställda inte till varken vad som står på hemsidan eller på skylten över deras huvuden. Det vi fick var hett vatten och en påse smaklös färdichoklad, med en klick grädde efter att vi påtalat missförståndet. Våfflor står det inget om och bakverken smakar torrt och gammalt. Tyvärr.
Fantastiskt läge med underbar utsikt. Synd att utbudet på fika var minimalt. Det fanns inte mycket att välja på. Parkering: Bra parkering.
Trevligt ställe för en liten stunds avkoppling, goda smörgåsar och trevlig miljö.
Ojoj. Personal som knappt var närvarande. Jättetråkigt utbud av fika bröd. Jättetråkigt bemötande av två döda sillar i kassan. Synd med ett ställe som skulle kunna bli så himla bra med enkla medel. Vi kommer inte tillbaka.
Comment on this business

to add Café Bonaparte map to your website;