facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Chateau

Address: Skärlingebacken 2 , Bandhagen 124 33, AB, SE
Phone: +46 8 647 33 76
City: Bandhagen
Zip Code: 124 33



related searches: Café chateau bandhagen menu, Café chateau bandhagen reviews
Reviews
Fantastiska semlor med egen mandelmassa helt gudomligt gott! Det kommer att bli en favoritställe framöver helt klart tack snälla till personalen som ordnade allergivänlig semlarekommenderar stället starkt!
Världens bästa café i Bandhagens centrum. Alltid nybakat. Finns limpor att köpa med hem men också mackor att äta på plats och så förstås massa bullar och kakor. Säljer dessutom jättegoda tårtor! Finns plats för 30-40 pers inomhus och på sommaren har de uteservering för 10 pers till.
Glassen är otrolig, salt caramel himmelsk, pistage en klassiker. Är det Stockholms bästa,!? Coolt att inte många känner till det här guldkornet..!
Riktigt god foccacia, mysig lokal och rymlig uteservering! Personalen var trevliga och stämningen smittade av sig. Allt ett bra fik behöver. Rekommenderar starkt!
Bästa konditoriet i området! De har ett stort utbud av bakverk, tårtor och bröd och allt är välsmakande. Lunchen brukar vara god och mättande till rimligt pris. Personalen är trevlig och känns inte allt för hunsade. Lokalen kanske är lite tråkig men oftast ren och rymlig.
Sjuka priser ,,det blev dyrare helt plötsligt med nästan 100 %...lika dyrt som i stan i dyraste bageriet..macka jag brukade köpa gick upp 30 kr på några veckor bara. .
Ett bra lokal bageri, trevlig personal, öppna tidigt, bra bakelser och smörgås. Det kommer många kunder varje dag!!!
Vissa i personalen känns ibland ganska oengagerade och ointresserade. Bröden är jättegoda och tårtorna fantastiska
Goda frukostmackor med flera alternativ och inte bara vanliga frallor. Gillade cream cheese bagel med lax bakelser helt ok men går mest hit för brödet.
Fantastisk service! Vi fick en otroligt fin/god bamse tårta till våran lilla 2-åring. Rekommendera dom starkt! Här kommer jag beställa alla mina tårtor framöver
Comment on this business

to add Café Chateau map to your website;