facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Chocolate

Address: Köpmannag. 7 B , Rimbo 762 31, AB, SE
Phone: +46 175 710 50
City: Rimbo
Zip Code: 762 31



related searches: Café chocolate rimbo review, Café chocolate rimbo menu
Similar places near
Reviews
Ett så trevligt och mysigt ställe. Kommer hit väldigt ofta, all mat är mycket god och vegetariskt. Bakverken är alltid fräscha och man kan även få bröd från dom. En av höjdpunkterna i Rimbo.Mat: 5/5
Fantastiskt att det finns ett ställe som verkligen satsar på kultur och förstår hur viktigt det är att även få in det i människors liv. Tillgänglighet för rullstol: Lokalen ligger på markplan utan höga trösklar eller dylikt. Det går även lätt att ta sig fram med rullstol inne i lokalen då det finns mycket fria ytor. Och finns det inte det så fixar personalen det.
Det är ett populärt café. Goda mackor . Maten har jag inte prövat så kan inte uttala mig .Mat: 3/5
Bästa glutenfria mackan och rulltårtan!Mat: 5/5
In på snabbare kaffegott. Oerhört charmig inredning och rymlig miljö. Återkommer gladeligen och då längre sittning.
Mysigt Café med "hjärta" för bygden!
Bra ställe att ta en fika med lite tilltugg, även lunch serveras.
Bästa kafét/restaurangen! Fantastiska ovanliga bakverk. Jättegoda luncher - stort vegetariskt eko-utbud och allt hemlagat med kärlek. Jättegoda téer och gott kaffe. Miljön är mysig med vintage-möbler. Personalen får en extra stjärna; så trevliga och varma personer!
Fantastiskt fint och mysigt café med en engagerad personal som förutom god mat och fika även ordnar livemusik. Ingredienser var väl utmärkta och det fanns ett brett utbud för olika matpreferenser. En guldklimp i Rimbo!
Mycket god och fräsch vegetarisk mat, ber man om lite extra stor portion så får man väldigt mycket mat , helt klart värt ett besök / David
Comment on this business

to add Café Chocolate map to your website;