facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café & Dé

Café & Dé

About

Välkomna till Café & Dé. Här erbjuds en variation av hembakat och hemlagat för alla smaker samt glass, godis/snacks.
Ställplatser med el, samt möjligheter till vattenpåfyllning och grå/svartvattentömning. Uthyrning av båtar/kanoter, fiskekort.

Story

Välkomna till Café & Dé erbjuder en variation av alternativ för att kunna äta och dricka gott. I atmosfären som erbjuds läget skall man som kund finna styrka för fortsatt resa på väg eller bara vända hemåt igen efter ett trevligt utflyktsmål. En totalupplevelse med en önskan om att få återuppleva den igen.

Stängt för säsongen!

Address: Saxenvägen 64, 772 70 Saxdalen
Phone: 024010858
City: Saxdalen
Zip Code: 772 70


Reviews
Jag säger bara: Silltallrik!!!! Underbart gott en varm sommardag. Ni är duktiga..
Mysigt café vacker beläget vid en liten sjö. Stor parkering gör det lätt att parkera även med husbil. Här kan man ta en fika med goda bakverk. Lunch både varm o kall serveras också. Mycket gott. Trevlig personal. Nyanlagd ställplats med ett 10 tal platser för 180 kr. En egen badplats med en sandstrand.
Stängt trots att de meddelar öppet på Google Maps. Ingen skyltning alls, bara låst och kättingar vid varje ingång till området
Mysigt ställe med riktigt god burgare! Nära till bad och bra parkering.
Fantastisk goda hamburgare! Sällskapet provade både kycklingburgare och alla tre sorters högrevsburgare. Här äter man i fin miljö och får riktigt god mat. Rekommenderar starkt!
Mysigt, supertrevligt och jättebra service! Jättebra mat och fika, finns även för specialkost. Platsen är superfin, speciellt på sommaren! Rekommenderar starkt!!
Trevlig fin plats. Både som ställplats och som matställe eller cafe. Mycket god mat och väldigt hjälpsamma och trevliga ägare. Tyvärr fullt med träck från kanadagäss på badplatsen men det är ju inte cafeägarnas fel
Väldigt trevlig värdfamilj med riktigt goda hamburgare och fika. Bra ställplatser för husbilar med utsikt mot sjön. Fina vandringsleder precis i närheten.
Comment on this business

to add Café & Dé map to your website;