facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Derés

Address: Norra Esplanaden 16, 343 30 Älmhult
Phone: (0476) 107 50
City: Älmhult
Zip Code: 343 30



related searches:
Similar places near
Café Kagan Älmhult Café Kagan Älmhult 263 meter Trevlig personal med hög service känsla. Cafeet är beläget vid torget där man även ka...
Elmhults Cafè & Bageri Elmhults Cafè & Bageri 372 meter Riktigt trevligt ställe. Bästa cafét i Älmhult, bra service och goda kakor
Reviews
Stort utbud på kakor, bullar och bakelser. Finns både klassiker och lite moderna alternativ. Bra priser, vi fika fem stycken för strax under 200 kr. Bra plats inne på fiket och rullstolsvänligt. Lite sliten och tråkig inredning.
Beställde / köpte prinsessbakelse idag. När jag kommer hem ser jag att det som såg ut som en prinsessbakelse i butiken var en bit av en stor rulltårta med lite grädde o marsipan på. Torrt o äckligt!! Alla vet väl hur en prinsessbakelse ser ut!!??? Tydligen inte bagaren på ert café. Inget roligt födelsedags fika!!!
Hopplöst sliten lokal som drar ner betyget. Vi var där en lördagseftermiddag och det fanns ett bra utbud av kakor och mackor. Vi åt varsin inplastad macka och mazarin med te och kaffe till det. Smakade bra men som sagt synd på lokalen.
stort tack till personalen som arbetade 20 augusti två finfina Schwarzwald tårtor till farfars 80-årsdag
Nya ägare, heter inte längre Café Derés.. tyvärr inte samma känsla eller riktigt samma kvalitet som förr. Fortfarande gott, men inte riktigt samma som förr.Mat: 3/5
Bra sortiment Trevlig o snäll personal.
Beställde tårtor som enligt hemsidan innehöll detta HALLONMOUSSE Innehåll: sockerkaksbotten, hallonmousse, gelé, hallon, chocklad Detta fick vi: Röd Princess tårta med rosa kräm och vanilj kräm . Till saken hör att tårtorna var beställda så att även huvudpersonen som har nöt allergi skulle kunna njuta av dem, vilket nu inte gick. När vi tog upp detta med Elmhults Cafe fick vi svar att alla deras tårtor är med marsipan! På hemsidan har de flera tårtor att välja mellan och endast en av dem är med marsipan... Det går inte ihop Så otroligt besviken !
Varför snålar ni med grädden i bakelserna??? Spelar mindre roll nu när ni är kontantfria. Skäms på er! Vi har nu bojkottat er!
Riktigt trevligt ställe. Bästa cafét i Älmhult, bra service och goda kakor
Jättebra fik bra frukost, men har dom glömt hur man städar? Äckligt skitigt.Skulle också kunna tänka på innemiljön,Men ägaren kanske inte bryr sig om personal eller kunder.
Comment on this business

to add Café Derés map to your website;