facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Eld & Lågor

"Elf is now a wine bar with small plates.No longer taking reservations"
Address: Kullabergsvägen 86 , Mölle 260 42, M, SE
Phone: +46 42 34 01 00
City: Mölle
Zip Code: 260 42



related searches: Café eld & lågor menu
Similar places near
Restaurant Intim Restaurant Intim 694 meter
Knafves Cafe & Diverse Knafves Cafe & Diverse 752 meter Utsikten är underbar, men själva restaurangen är solblekt smutsig och ganska sunkig. ...
Canovill Canovill 2 km
Reviews
ELF återvänder, efter en pandemi som kostade mycket för många restauranger och ELF var inget undantag. En påtaglig frånvaro för vad som länge var det som vissa hade utropat till den bästa vegetariska restaurangen i stan. Idag har ELF växt, förändrats, utvecklats mot vackra saker, mindre vegetariska eller inte bara. Läckra ostar, ansjovisgodis, kök som talar franska, italienska, men framför allt som talar till hjärtat, till tröst och med felfri sourcing. Jag kunde smaka på några rätter den dagen: en perfekt ostbricka, en polenta med accenter från Marrakech med lamm merguez ragoût och en brandade av rökt öring, en absolut « Proust madeleine » för mig, en södra Frankrike infödd nära Nîmes, brandades land och denim aka jeans excellens ner till vinlistan vars personal kan varje hörn av den. Ett absolut nöje att dela Elf med andra, eller att hålla hemlig för dig själv!
Bakverket var mycket gott. Jag önskar att de inte introducerade roséviner som orange dock. Förmodligen min favoritrestaurang i LA.
Riktigt bra mat. Upptagen så boka. För högt för att verkligen prata mycket. Effektiv och uppmärksam personal.
Personalen besättningen är alla fantastiska och vi ska sätt. Damen som tog hand om oss gick den extra milen för att se till att vi var ok och gav bra rekommendationer om vad vi skulle prova. De tropiska drinkarna var mums och vår mat tog inte lång tid, jag gillade verkligen det här stället, det är en fantastisk liten plats och maten är så bra tillagad! Hela atmosfären på denna plats känns rätt, och jag känner mig direkt i semesterläge, jag älskar en plats som kan leverera på mat, service, läge och överallt känsla. Tack för en underbar upplevelse vi kommer tillbaka igen!
Min fru och jag kom hit för min frus födelsedag och det var en av de bästa måltiderna vi har haft. Maten var helt perfekt och otroligt smakrik. Personalen var extremt artig, modifierade menyalternativ som vi ville ha dem och maten dök upp snabbt också. Allt som allt en fantastisk restaurang och jag skulle göra en annan resa till LA bara för att komma tillbaka till Elf. Rekommenderar starkt denna restaurang!
Helt fantastisk pärla av en restaurang! Mycket mysig, romantisk plats med några kändisobservationer om det betyder något för dig som starkt rekommenderas. LÄCKRA alla vegetariska och veganvänliga priser. Personalen var otroligt vänlig och omtänksam, kan inte vänta med att gå tillbaka. En av de bästa restaurangerna i LA!
Detta var ett av de första ställena jag åt när jag flyttade till LA. Jag gillar att de har massor av veganska alternativ och atmosfären är väldigt trevlig, elegant och mysig. Om de hade en komplett vegansk meny och inte gjorde ursäkter för att behålla föremålen som innehåller animaliska produkter skulle de definitivt få fem stjärnor av mig.
Underbar mat och personal. Det var lite dyrt men portionerna var stora och jag skulle gå tillbaka
Denna plats är verkligen en pärla. Vi beställde avhämtning i går kväll och maten var bättre än någonsin. Sallad av älvor – perfektion, och de kunde ha lurat mig med vegansk fetaost. Risotto med svamp "pancetta" - otroligt gott och tröstande. Halloumi ost med grönkål- Så. Bra. Chokladmus med kokosgrädde - tillsammans med ett glas rött vin efter dessa förrätter, *kockarna kysser* Absolut älskar denna plats, vänligen stöd om du kan. Det var den första trevliga restaurangen vi åt på när vi flyttade hit för två år sedan, och skulle bli förkrossad om de inte klarade sig igenom dessa tuffa tider.
Från att göra bokningen till att beställa maten var personalen mycket hjälpsam och trevlig att arbeta med. Vår servitör gjorde oss till och med en speciell alkoholfri dryck som var så läcker, hela vårt bord beställde en! Portionsstorlekarna är små beställ två om de delar men utsökt. Jag älskar deras lila potatis! Se till att ha en reservation och att komma dit några minuter innan eftersom det kan vara svårt att parkera i området.
Comment on this business

to add Café Eld & Lågor map to your website;