facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Fresh & Go

About

Elin Jannesson & Linus Strand



"Hjärtligt välkommen till Cafe Fresh!Tårtorna består av klassiska tårtbottnar med rikligt intensiva Vaniljkrämer som i vissa fall är toppade med fin sylt. Samtliga tårtor tryckts med ditt foto eller ett av våra färdiga motiv.Födelsedagstårta, barnkalastårtor eller företagsevent, vi har något för varje tillfälle!Fototårta till födelsedagen, alla-hjärtans, förlovningen, påsken eller julen alternativt Motivtårta som kärlekshälsning, för att be om ursäkt, avskedsparty eller gratulera till körkortet. Oavsett tillfälle, så kan du beställa passande tårta hos oss.Tårtkreationer av konditormästare och tårtdekoratörer av högsta klassBeställ färska tårtor av Cafe Fresh"
Address: Västergatan 20, 533 72 Lundsbrunn
Phone: 0733157075
City: Lundsbrunn
Zip Code: 533 72


Similar places near
Lundsbrunns Gofika Lundsbrunns Gofika 0 meter Lundsbrunns Gofika drivs av två tjejer i Lundsbrunn Bygdegård. Öppetider: v. 26, 27,...
Smithsro, ett hus i Lundsbrunn. Smithsro, ett hus i Lundsbrunn. 637 meter Här bor familjen Westberg.
Reviews
Avråder alla starkt från att besöka detta ställe, Ghassan som jobbar där skriker åt sina gäster att komma in och diska glasen när man ber om ett glas vatten.. vi hade precis handlat för flera hundra kronor och han vill alltså inte bjuda på ett glas vatten till en liten flicka på 2 år. Ghassan, om du inte vill erbjuda någon service eller har problem med att ställa in ett glas i en diskmaskin så kanske du borde söka något annat jobb, kanske som test patient för blivande psykologer?
Gassan som jobbar i cafeterian är VÄRST väldigt dåligt bemötande. Och otrevlig person.6 personer har ätit glass därifrån när vi har bett om vatten för vårt barn då svarade han det står på skylten att vatten är bara för cafeterian kunder. Måste även säga så trevliga personal som jobbar på glassbaren ni tjänar 5 stjärnor .
Ghassan, en otrevlig perosnal som arbetar i cafeterian, uppvisar dåligt bemötande. Trots att vi har köpt glass från glassbaren, när vi bad om vatten till vårt barn, svarade Ghassan att det tydligt framgår på skylten att vatten endast tillhandhålls för cafeteriakunder. Ett sådant bemötande är absolut otillfredsställande. Till och med Mcdonalds bjuder på gratis vatten och särskilt när det är för små barn. Dock måste jag nämna att personalen som driver glassbaren är väldigt trevliga. Väldigt fint bemötande.
Dåligt städat men det finns mkt gott,, fika där är kanon, inga höga priser,det var bra stellle,äldre farbror som jobbar trevlig och kunnig,tar hand om kunderna,resten är barn som jobbar,o det är lik alla andra ställen i stan med service,
Den delen som säljer glass och våfflor är bra men det finns en ung kille som jobbar där som är sur och otrevlig mot kunder. Han behöver verkligen gå en kurs som har med kund bemötande är göra eller sparka honom istället för han passar inte på det här jobbet. Han gör alltid fel med beställning + otrevlig bemötande när han tar emot beställning. Jag rekommenderar inte att gå dit. Byt den dära sura och otrevliga kille. Kunden betalar och det inte gratis så ta bort sura personen. Jag hoppas chefen läser detta!
Står att salladen kostar 115kr men i kassan säger kvinnan 125kr. Obs jag tog ingen dricka eller något extra, jag ringer konsumentverket efter denna recension.
Glas och våffel avdelningen är väldigt bra den andra av delning är personalen väldigt otrevliga. Men hur som helst vill man ha den godaste våfflan eller pannkakan då ska man gå till dom unga herrarna.
MYCKET god glass, rekommenderar verkligen detta ställe. Många smakar att välja mellan. Min favorit var pistage och kokos
Besöket idag blev en besvikelse. Wienerbrödet var mjukt, både bröd och glasyr. Inget earl grey tea fanns tillgängligt när jag väl hade betalat för det. Det fanns bara fruktteer o Roibos. Läget däremot är ju väldigt bra om man hittar en plats på övre plan.
Alla som jobbar där är otrevliga. Inte alls bra service. Inte färska tårtor. Helt otrevliga.
Comment on this business

to add Café Fresh & Go map to your website;