facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Grindstugan

Address: William Gibsons Väg, 433 76 Partille
Phone: 0736904444
City: Partille
Zip Code: 433 76



related searches: Rosenkaféet, Trädgårdsföreningen, Grindstugan Tollare öppettider, Kafé Magasinet, Grindstugan Mölndal, Grindstugan Flashback, Grindstugan Norrtälje öppettider, Trädgårdsföreningen entre
Similar places near
Delissimo - italian deli & espresso bar Delissimo - italian deli & espresso bar 4 km Blev rekommenderat av vänner. Ärligt väldigt bra i helhet. Rejält med mat till bra pr...
Eurosko Allum Eurosko Allum 5 km Hjälp vilket bemötande vid en reklamation. Otrevlig butikschef som kom med en riktigt...
Cederleüfs & Svenheimers Cederleüfs & Svenheimers 5 km Mycket trevlig personal, kaffet supergott likväl som nybakade bröden.
Välkommen in Välkommen in 5 km En helt okej närbutik inne i Shell.
Eckens Café Eckens Café 5 km Baguetterna är verkligen så goda hos Eckens Cafe. Det är verkligen något man borde pr...
Reviews
Mycket trevligt och enkelt ställe som oftast alltid har Livemusik mitt på Avenyn. Ett väldigt stort plus är att det alltid är fri entré! Oftast väldigt mycket folk med kö om man kommer sent, men det får man förstå! Stället är ju grymt trevligt!!
Beställde en vegetarisk pizza som var degig seg och smaklös. Det var den sämsta pizza jag ätit. Dessutom fanns bara en sorts rödvin och av enklare slaget. Tjejen i matbaren var dock väldigt trevlig. Mina vänner beställde mat från baren vid entrén, båda fick en vänt puck och dom blev bortglömda så vi andra hann äta färdigt. Dessutom fick min vän en annan rätt för dom hann inte ordna hamburgare. Så gå inte hit för maten annars är det ett trevligt läge.
Folkligt och trevligt.. Okej priser, bra musik och liveuppträdanden. Snabb service. Perfekt ställe även när man är ett större gäng.
Besökta Grindstugan i Lördags Trevligt ställe men vissa saker kunde göras bättre. Kön till baren är krånglig och invecklad. De börjar med två kassor öppna men dess utforming mot entrén gör att folk köar till den utifrån och in, bara först när man kommit fram till plats 2 inser man att det finns fler kassor öppna. De har ingen koll på vilket folk som springer inne i puben och gör inget åt det, under tiden jag var där kom det fram barn på kvällen och försökte sälja majblommor följt av tiggare som påstod de var Ukraina den var ny. Sa till personalen som plockade bort disk som ryckte på axlarna med uttrycket "va vill du jag ska göra åt det" Ett plus är att de har live-band ofta här men bandet som spelade kunde knappt hålla en ton rätt varken i sång eller instrument och det var alleles för hög ljudnivå, man fick skrika om man skulle prata med den som satt bredvid en. Förvisso är det ingen avgift för livebandet... Bortsett från det så är var det ett kanon fint ställe.
Helt plötsligt så var vi inne på konsert omgivna av träd bord och kannor med öl och summerdrink. Att kastas tillbaka till 80 90 tal i musikvärlden gjorde att det vart en absolut bästa kvällen i Göteborg Tack så jättemycket för en toppen start på semestern.
Trevligt ställe med live musik på en Lill-lördag. Fylldes hyfsat fort med folk av olika åldrar. Maten är inget att hänga i granen men fungerar för att förbereda sig för en helkväll här. Många sittplatser utomhus omgiven av parasoll och träd. Kändes som att sitta i en djungel där man kan stöta på en åh annan panter
Make till glada människor på ett och samma ställe! Riktigt skön atmosfär och bra personal. Kommer gärna tillbaka i sommar!
Om man vill ha röj ja då är det här stället annars inte! Dyrt och blaskigt bubbel
Alltid lika trevligt att få en liten stund här.
Uteservering under tak. Trevlig personal. Liveband. Trevlig stämning. Några få rätter att välja mellan men helt ok. Goda sommardrinkar!
Comment on this business

to add Café Grindstugan map to your website;