facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Husaren - home of Hagabullen

Café Husaren - home of Hagabullen

About

Hembakat,
Hemlagat,
Hemtrevligt.
Välkommen till Café Husaren!

Story

Personifierar Haga med sin gemytlighet och trevliga personal. Bara här hittar du världens största kanelbulle, Hagabullen. Vi har ett av stans bredaste kak- och baksortiment. Allt är hemlagat. Doften av nybakat förhöjer njutningen precis som atmosfären gör. Vackert glastak från slutet av 1800-talet finns bevarat. Du kan få en hederlig svart kopp eller hela sortimentet av espresso-kaffe. Allt från ostfrallor och matpajer till lasagne, grillade mackor, sallader och mycket mera. Svensk cafékultur när den är som bäst!



"Hagabullen har bakats i våra anrika lokaler sedan slutet på 1980-talet. På Café Husaren försöker vi med stolthet leva upp till vårt motto; hemlagat, hembakat och hemtrevligt. Vi tror på den svenska cafékulturen med en god räkmacka och en varm choklad. Vi vill erbjuda en lokal med känsla och atmosfär, av antikt och historia, av goda bakverk och hett doftande kaffe. Huset som Café Husaren ligger i är det ståtligaste i hela Haga och är från 1800-talet. Hela huset är K-märkt och i kaféets vackra lokaler finns ett av väldigt få bevarade glastak från slutet av 1800-talet med vackra stuckaturer. I våra lokaler har det tidigare funnits både bankverksamhet och hattförsäljning, sedan slutet på 80-talet har det varit ett av Göteborgs klassiska caféer."
Address: Haga Nygata 24, 411 22 Göteborg
City: Gothenburg
Zip Code: 411 22



related searches:
Similar places near
Café Hebbe Lelle Café Hebbe Lelle 80 meter God fika men hårt o sitta på bänkarna för länge, byt ut mot stolar istället
Lemon Garden Lemon Garden 397 meter Riktigt, riktigt bra ställe! Så goda crêpes, våfflor, milkshakes och mojitos! Märks a...
Alvar & Ivar surdegsbageri Alvar & Ivar surdegsbageri 564 meter Göteborgs bästa bröd? Ja, jag tvekar inte. Alltid hög kvalitet och alltid trevligt be...
Kafferosten Kafferosten 734 meter Har min dotter i Göteborg och brukar alltid vilja käka frukost på Rosten någon av da...
Bageri Brogyllen Bageri Brogyllen 837 meter Brogyllen är ett familjeföretag och startade sin verksamhet 1962. Högklassiskt wiener...
Café Cappuccino Café Cappuccino 918 meter Cappuccino, Junggrens, Festival, David Bagare.
Condeco Göteborg Condeco Göteborg 1 km Var i Göteborg över påsk för första gången. Jag beställde lattemacciatto extra svag m...
A's Kitchen A's Kitchen 1 km Mat smakar så gott. Bangladeshisk och indisk stil curry tillgänglig.
Robert’s Coffee Nordstan Robert’s Coffee Nordstan 1 km Bra variation på semlorna, samt originalet förstås.
Konditori Kampanilen Konditori Kampanilen 2 km Mysigt café/konditori med genuin känsla av mathantverk och trevlig atmosfär.
Mosaik Konstcafé Mosaik Konstcafé 2 km Atmosfären, doften, inredningen,maten.. riktigt lyckat! Hit kommer jag gå ofta!
Botaniska Paviljongen Botaniska Paviljongen 2 km Jättegod matig trädgårdssallad även om hummusen var aningen för torr. Trevlig miljö n...
Café Elena Café Elena 2 km Mysigt café med trevliga ägare och väldigt god cappuccino och paj!
Lilja Cafè & Baguetter Lilja Cafè & Baguetter 2 km Baguetter, kaffekoncept, sallader, lunch, mackor, bakelser och pasta.
Café Layalina Café Layalina 3 km Layalina är en Mellanöstern inspirerad restaurang, café och festlokal i Göteborg.
Kville saluhall Kville saluhall 3 km Fräscht, fint och mängder med godsaker man kan köpa med hem. Dessutom flera restauran...
Alaaya Alaaya 3 km Löjligt små portioner. Roligt med orientalisk mat och helt ok smaker men att få detta...
BAKA Stenugnsbageri BAKA Stenugnsbageri 3 km Trevligt ställe, mycket folk. Lite trångt.
Reviews
Mysigt café som är känt för sin enorma Hagabulle. Måste upplevas om man är turist i Göteborg! Deras varma mackor och chai latte är också supergoda Kan vara lite trångt där inne ibland, men det finns plats att sitta utanför också.
En favorit, finns mat, smörgåsar, pannkakor och massor med olika fikabröd. Stora bakverk. Deras gigantiska kanelbullar är en hit.
En Göteborgsklassiker om något. Sveriges största kanelbullar och mycket annat som också är enormt. Onekligen en plats att DELA på en fika.
Köpte en kladdkaka och en pepparkakskladdkaka samt dirty chai. Pepparkakskladdkakan var superb, även kaffet var fantastiskt. Kaffet var varmt, vilket låter som en självklarhet men tillhör inte vanligheten vad gäller dirty chais eller latte etc iaf inte på de ställena jag varit på. Minuset kommer från att kladdkakan var knastrig pga att sockret inte smält ordentligt, men smaken var det inget fel på.
Fikade på kolasnitt, chokladbiskvi och kaffe. Kaffet lite för starkt i min smak även om jag hade mjölk i Bakverken stoora och goda! Hagabullen är gigantisk! Räcker till 3-4 personer! Bakad potatis med kycklingröra var helt ok. Kladdkaka med maräng var ok också, fast marängen kunde vara fastare. Stället var fullt, men folk kommer och går hela tiden. Finns platser att sitta ute på också.
Riktigt goda mackor, Kladdkaksmuffinsen med maräng vart perfekt bakat och marängen vart perfekt bränd! Trevlig familjetur och definitivt värt pengarna 10/10 toasts från Skåne!
Ska du till Haga är detta café ett måste. Allt från deras gigantiska kanelbulle stor som en assietter, till deras fantastiska mackor. Sitt ner och njut av nybakat, och en fantastisk miljö både invändigt och utvändigt.
Hagabullarna är mer som en mindre måltid. Alla bakverk är galet stora. Servicen är bra och det är riktigt fräscht, även på toaletten.
En bulle som kan synas från rymden, som dessutom är väldigt god. 10/10 upplevelse måste köpas
Hagabullen!!!! God, fluffig, räcker till många Bara den är värd ett besök men resten var också jättegott.
Comment on this business

to add Café Husaren - home of Hagabullen map to your website;