facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Kårtorp

Address: Kårtorp , Valdemarsvik 615 94, E, SE
Phone: +46 123 300 87
City: Valdemarsvik
Zip Code: 615 94



related searches: Café kårtorp valdemarsvik menu, Café Kårtorp meny, Café kårtorp valdemarsvik reviews, Café kårtorp valdemarsvik photos, Café Kårtorp Valdemarsvik öppettider, Café Kårtorp, Kårtorp till salu, Koltorp Valdemarsvik
Similar places near
Melke's Krog Melke's Krog 6 km Helt okey mat fick dock vänta 30 minuter innan maten kom till bordet. Inga ljus på bo...
Reviews
Vi åt saffransglass och kaffe glass men i restaurangen såldes massor med olika saker så alla borde kunna hitta någon favorit. Miljön runt omkring är mysig precis som de toaletter som finns är. Det säljs även en del lokalproducerade produkter. Kommer du med barn så finns det utrymme för barnen att röra sig på och de har en egen matsedel.
Fantastisk vällagad mat från grunden med hög service och väldigt trevlig personal. Mycket god ryggbiff och hamburgare samt underbara pannkakor. Det var så gott och vällagat så vi var tvungna att slänga efter med kaffe, glass och fikabröd. Hit kommer vi tillbaka, från Stockholm, bara för att äta och njuta en stund!
En oas att att stanna i, när man suttit i bilen ett par timmar. Dessutom sken solen, vilket höjde stället till 6 stjärnor. Man kan sitta både inne och ute. Det fanns så mycket gott att välja på, mat, stora mackor och kaffebröd. Jag behövde bara en enkel ostmacka på gott bröd och kaffe. Satt bra och gav energi till ett par timmar till. De har också ett par hyllor med andra produkter typ marmelader, senap ibland dressingar och jättegoda kolor med goa' smaker. Mmmm så gott. Stanna till, om du åker E22 någon gång.
Vi valde hembakt till kaffet, mycket gott, även om det inte är "fancy". Rimliga priser, 105 kr för 2 kaffe och två hembakta kakor. Många gäster, både inne och ute. Åtminstone ute i påsksolen var det toppen att sitta.ParkeringsplatsGott om parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
Mysigt ställe precis intill E22an. Tack vare ett litet skogsparti mellan e22an o cafét känns stället avskilt. Mysig terrass o god mat. Vi åt inkokt lax med romsås o bakad potatis med skagenröra. Perfekt vägställe när man inte vill köra från E22an någon längre sträcka eller slippa käka på någon vägmack.
Helt underbar liten pärla som är ett måste att stanna till vid. Riktigt fina toaletter, otroligt trevlig personal och väldigt bra och prisvärd mat! Hade jag inte bott 13 timmar därifrån hade jag definitivt besökt det oftare.Mat: 5/5
Gott fika i mysig miljö, nära E22 men inget störande trafikljud.Mat: 5/5
Vårat favorit frukostställe på väg ner till Öland. Trevlig miljö, bra toaletter och lekpark för barnen. Rekommenderas varmt!
100% bästa stället att råka stöta på när man bilar norrut. Godaste glassen vi nånsin ätit, fantastisk atmosfär och rena välskötta toaletter som dessutom var mysigt inredda. Kan inte bli bättre!Mat: 5/5
Fräscha toaletter, gott om sittplatser/bord - både för caféets gäster samt om man har med sig egen picknick. Parkering: Gott om plats, även med husvagn.
Comment on this business

to add Café Kårtorp map to your website;