facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Klara's

"Salladsbar/Catering"
Address: Grobladsvägen 10 , Karlstad 653 51, D, SE
Phone: +46 54 18 44 40
City: Karlstad
Zip Code: 653 51



related searches: Café del Sol, Cafe Eden maintal, Cafe Del Sol Filderstadt, Seecafé Hanau, OpenTable germany
Similar places near
Kvartersgymmet Skårepumpen Kvartersgymmet Skårepumpen 2 km Super plats för träning
Råtorp Pizzeria Råtorp Pizzeria 5 km Helt ok kebab rulle, starksås, lite b. Men vällagad och tillmötesgående personal Rent...
Café Råtorp Café Råtorp 6 km Väldigt trevligt konditori. De har bakelser bullar kakor även mat bröd och tårtor. A...
Selar Selar 7 km
Reviews
Bästa salladerna som finns tycker jag .Goda variationer där man kan välja. Bra personal. God smakupplevelse. Starkt rekommenderatMat: 5/5
Organisationen: 10 poäng Upplevelsen: 10 poäng Personalen: 10 poäng Maten: 10 poäng Allt var 10 poäng. Priset är dock alldeles okristligt mastigt, trots att det ovan är sant. 120 kf för en sallad liksom? Men det är fasligt gott, så ibland får det helt enkelt vara värt det!
Maten var väldigt bra och kvalitativ. Väldigt dålig service, bemötande och rörigt och skitigt här och var drar ner betyget.
Jag gjorde en liten buffébeställning till min dotters födelsedag och wow. Maten var mycket fräsch och välsmakande, vilket gillade inte bara av oss utan även av gästerna. Ett stort tack och de bästa rekommendationerna kommer från mig!
Väldigt goda lunchsallader som passar de flesta smaker. Enkelt att förbeställa. Rekommenderas under lunchentid eftersom det ofta är mycket folk.
Så himla mysig atmosfär, trevlig personal och supergod mat!
Bra sallad och bröd men tyvärr inget trevligt bemötande av tjejen som plockade ihop salladen.
Lätt Karlstads bästa salladsställe. Mycket fräscha och goda ingredienser, smarriga röror, väl tilltagna portioner och trevlig personal. Frustrerad över att jag som Karlstadbo inte upptäckt denna pärla tidigare.
Fantastiskt fräsch sallad. Urvalet är gigantiskt.. Men det finns färdiga exempel, så man slipper använda hjärnan varje gång. Minus för kass kaffe på lunchen och en lite för stor slatt hummus.
Mycket bra mat, med fräscha och fina sallader som huvudsak. Mycket populärt lunchställe. Dock ofta svårt att hitta sittplats om man vill äta på stället.
Comment on this business

to add Café Klara's map to your website;