facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Madame Blå

Café Madame Blå

About

Välkomna till hemtrevliga Café Madame Blå på det vackra Österlen.
Här serverar vi frukost, fika, lunch & middag med fransk inspiration.
Välkomna!

Story

Välkomna till hemtrevliga Café Madame Blå på det vackra Österlen.

Hos oss äter ni hembakat & hemlagat från franska och svenska recept med råvaror från säsong & närproducerat.

Bienvenue!



"Välkomna till Crêperie & Café Madame Blå, en mysig oas på vackra Österlen i Skåne-Tranås.Hos oss kan ni njuta av hemtrevligt atmosfär och enastående matupplevelser.Vi är specialiserade på hembakade kakor, tårtor och autentiska franska matpannkakor galetter.Här kan ni välja mellan ett brett utbud av fikaalternativ, som våfflor och andra läckerheter. Vårt kök erbjuder också en varierad lunch och middagsmeny som serveras mellan kl.11-21.Vi strävar alltid efter att erbjuda en trevlig och personlig service till våra gäster. Vårt mål är att skapa en plats där ni kan koppla av och njuta av både god mat och en unik atmosfär.Välkommen till Crêperie & Café Madame Blå, din destination för en minnesvärd upplevelse i hjärtat av Österlen."
Address: Diligensvägen 2, 273 92 Skåne-Tranås, Skåne Län, Sweden
City: Skåne-Tranås
Zip Code: 273 92



related searches:
Similar places near
Kafé Ida's Kafé Ida's 112 meter Verkar vara flera år sedan hemsidan uppdaterades. Fick just veta att kaféet stängt pe...
Österlenchoklad Österlenchoklad 403 meter Mysig liten fabrik med god choklad o trevlig personal .Hade varit roligt om man kunde...
Reviews
Beläget i en Skånelänga med möjlighet att sitta ute på sommaren. En hel del rätter att välja mellan och även söta saker. Tillmötesgående personal som kunde göra ändringar i beställningen. Matiga och goda galetter, dock inte så varma och liten tallrik. Vissa bänkar saknade sittdynor men väldigt mysigt inrett. Väl värt ett besök! Vegetariska alternativ: Vegetariska galetter finns. Barnvänlighet: Det finns barnstolar. Tillgänglighet för rullstol: Dålig väg in och en del trösklar inomhus.
Härligt att besöka detta franska cafe under försäsongen. Den lilla innergården som är vindskyddad var perfekt för en eftermiddagsfika.Mat: 5/5
Underbar jordgubbs paj åt jag. . Härlig trädgård, miljö. Jättetrevlig personal. Vad mer kan man begära?Mat: 4/5
Ett mysigt ställe med jätte goda galetteter och kakor. Absolut värt ett besök.
Goda galetter! Trevlig personal och snabb servering. Rekommenderas varmt. Tillgänglighet för rullstol: Lite knöligt, men går att komma in med rullstol. Inga trappor.
En fantasi som fångats på tallriken! Far och bada säger jag. En osannolik tur att vi råkade hamna här. Visste inte hur hungriga vi var, men med detta fanns inga gränser. Kom och ät!Mat: 5/5
Vilken fint lilla lokal. där var inget problem att har glutenfritt mat. Och så himla småkylig. Vi kommer tillbaka. Jätte bra!
Blivit ett ganska hajpat ställe och tyvärr så är väntetiden lång när det är en del folk där. Önskar att man slapp vänta 45min på maten, borde kanske utveckla köket för att klara av lite snabbare tempo. Annars bra service, trevligt bemötande och underbar atmosfär!
Underbart rustikt och charmigt ställe i gammal sliten stil. Goda varma mackor! Trevlig fransk personal som har fransk musik på i bakgrunden : Rekommenderas!
Vilket underbart ställe! Vi satt i den lilla trädgården saknade dynor på stolarna och njöt av vårt te/kaffe och grillade surdegsmackor.
Comment on this business

to add Café Madame Blå map to your website;