facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café på Klostret

"Vi har nu stängt för säsongen men varmt välkomna åter i vår!Hemmabakat fika hos oss på klosterkafeet! Vi serverar även lunch."
Address: Klostergården, 53273 Varnhem
Phone: 051160420
City: Varnhem
Zip Code: 53273



related searches: Café Klostret, Hamnstaden, Café Rörstrand, Råbäcks Café, Café Husaby, Café Kinnekulle, Café runt Skövde, Kakbuffé Västra götaland, Brittans Husaby
Similar places near
Klosterkaféet Klosterkaféet 21 meter Väldigt bra ställe att stanna och ta en kopp kaffe på och mat på samtidigt.Mat: 4/5...
Kościół klasztorny w Varnhem Kościół klasztorny w Varnhem 90 meter Så intressant. En del av Sveriges historia har sin vagga här. Har ni inte varit där ä...
Tre Bäckar Tre Bäckar 11 km Trädgårdscafé och galleri. Öppet för bokningar
Reviews
Prisklassen ligger lite väl i överkant. Bakelsen jag köpte var inte färsk. Ett ställe man kanske besöker max en gång per år.
Varnhems kyrka är välbesökt, vilket ger många gäster på cafe'et. Flera personer väntade på att det skulle öppna kl 11! Bra utbud av goda, fina smörgåsar, bakverk, lunch. Avtorkning/rengöring av stolar och bord i trädgården skulle ytterligare öka trivseln på denna trevliga ställe.
Helt klart ett godkänt café ett stenkast från klostret. En plus i kanten är att de serverar lokala produkter som Bramleys must från Lidköpig och Kling glass från Mariestad. Sitt inne eller ute och begrunda munkarnas liv i Varnhems kloster.
Ett väldigt, väldigt mysigt ställe med god mat till lagom priser september. Har man tur med vädret är utesittande nästan ett måste. Kyrkan, ruinen, shopen och Kata gård är en barnaarms stenkast bort och väl värda ett besök i sig , naturligtvis, men har ingen Fantomenkaka.
Mysigt café med mycket gott, dock lite dyrt. Promenaden runt klostret är riktigt fin, vi var där i början av juni.
Kvalitén på fikat och läget är helt enligt dagens prissättning. Men jag blev chockad av hur otrevlig personalen var. Dagens kassör var dessutom väldigt spydig mot den äldre kunden efter mig, HELT utan grund. Viktigt att ägaren ser till att personalen får en utbildning i service och särskilt ta hänsyn till dom äldre gästerna som behöver stöttning under sin beställning.
Mycket bra fika. Massor att välja mellan, bakverk, kakor, pajer och mackor. Bra priser. Du kan sitta ute vid fint väder eller inomhus om det behövs. Stort kulturområde för övrigt om man är intresserat av sådant. Själv stannar jag på fikan.
Hade gärna gett ett högre betyg men kaféet i sig är faktiskt inte mer än mediokert. Däremot är ju omgivningen otroligt fin.
Goda bakelser och mat till bra priser i en väldigt trevlig miljö!
Otroligt god Räkmacka med lika gott kaffe. Toppenfikaställe med supertrevlig personal å en underbar trädgård att sitta i för att avnjuta en fikastund.
Comment on this business

Directions to Café på Klostret with public transportation


Varnhem 230 meters
200
211
313
Varnhem väg 49 310 meters
1
200

to add Café på Klostret map to your website;