facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café REKOmmenderas i Norrtälje

Café REKOmmenderas i Norrtälje

About

Café REKOmmenderas är caféer i en franchise-kedja av sociala företag med fair trade, ekologiska och närproducerade varor. Vi finns på Färsna Gård.



"Vår affärsidé är att erbjuda varor med hög kvalitet som har fair trade, ekologisk och närproducerad profil. Vi är ensamma om den profilen i Norrtälje. Samtidigt är vi dessutom ett socialt företag som är till för att integrera framför allt ensamkommande ungdomar i arbetsliv och samhälle men vi tar även emot personer som arbetstränar och ger dessa personer möjlighet att komma in i arbetslivet igen.Vår verkliga specialitet är våra belgiska våfflor, både söta och matiga, som vi gräddar i ett speciellt våffeljärn Vi har tre olika matiga våfflor – lax, väddöskinka eller rödbeta. Vi serverar även en söt våffla med glass och grädde."
Address: Färsna gård 1, 76154 Norrtälje
Phone: 070-157 40 57
City: Norrtälje
Zip Code: 76154


Similar places near
Jesses Deli AB Jesses Deli AB 837 meter Smakar precis som den jag gjorde själv på Berns salonger som soppchef lyckat och bra ...
Collins Ostbod Collins Ostbod 2 km Suveränt sortiment och suveränt kunnig personal. Helt klart Roslagens bästa ostbod!...
Lidbhy Gård Lidbhy Gård 10 km Här kan du handla ägg, gårdstillverkad yoghurt, mjölk mm.
Reviews
Goda belgiska kalkonvåfflor och härligt läge vid lilla torget! Fairtrade och lokalproducerat. Bra service och trevligt bemötande av personalen. Har man tur är man där när ägaren, Bosse, kärnar smör på torget utanför cafeet.
Mysigt ställe med gott kaffe. Inte särskilt dyrt men endast okej wraps. Hundvänlig och trevlig personal som gärna hjälper till.
Mysigt ställe där lokala konstnärer kan ställa ut. Supergott fair trade kaffe och smarrig morotskaka och syltkaka. Trevlig personal som ger gott bemötande. De har även glutenfria, veganska och sockerfria alternativ.
Konstigt ställe. Överprissatt kaffe och kaka. Kärleksmumsen smakade gammalt och tort. Jag kan inte förstå den höga poäng som ger tidigare.
Supermysigt fik som serverar närproducerat och ekologiskt gott. Fairtrade.
Stans godaste bullar, härligt filmjölksbröd, unika maträtter + trevlig personal. i Norrtälje charmigaste hus. Alltså: Rekommenderas!
Killen bakom kassan bar inte mask, hostade rakt i handen innan han började plocka med maten. Kanske dags att utbilda personalen i hygien och smittspridning.
Skruttig ställe. Tråkigt kaffe. Kanelbullarna smakade "parfymerat" och var osedvanligt degiga. Känner mig lurad av de höga poäng som givits tidigare.
Trött överprissatt macka på gammalt torrt bröd som de kallar surdeg. Smutsiga bord på uteserveringen. Luktar illa. Undvik!
Vill ni njuta av lokalt hemlagat i en varm o mysig miljö med trevlig personal byggnad från 17-1800 talet som dessutom lyfter fram lokala konstnärer som gratis har vernissage i lokalen ska ni bege er dit, sjötullsgatan rekommenderas varmt
Comment on this business

to add Café REKOmmenderas i Norrtälje map to your website;