facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Smulan

Café Smulan
"Caféet har funnits sedan 1950-talet och är en omtyckt mötesplats i byn Brösarp. Nu drivs verksamheten av Anna Gartz och Marianne Schmidt tillsammans med personal.Vi som arbetar här i caféet och i bageriet har gedigen branscherfarenhet och erbjuder våra kunder och gäster personlig service och hembakade godsaker av högsta kvalitet.Café Smulan har sammanlagt tjugoåtta sittplatser och vi har inrett lokalen med avsikten att skapa en hemtrevlig och välkomnande stämning."
Address: Albov. 36 , Brösarp 273 50, M, SE
Phone: +46 414 738 08
City: Brösarp
Zip Code: 273 50



related searches: Café smulan menu, Café smulan photos, Ahlströms Konditori, Brogyllen lunch, Brösarps Gästgifveri SPA, Alunbruket kaffestuga
Similar places near
Kiviks Cafe & Bageri Kiviks Cafe & Bageri 437 meter En helt okej frukostbuffé men kunde varit betydligt mer pålägg sorter till det prise...
Reviews
Brösarp levererar verkligen på mat och fikafronten. Stor julmarknad utanför konditoriet, mycket folk i rörelse. Goda kakor och effektiv personal. Bilder både från konditoriet och ett tidigare besök på gästgiveriet där det serverades fläskpannkaka
Trevligt fik som man inte missar. Gott kaffe och pinfärska tillbehör.
Vilken frukostbuffé med allt jag önskar mig och bra pris. I denna avslappnad miljö njuter jag av skånska som flödar ut från glada brösarpsbona. Som det är skyltat tydligt: ”Vi har inte WIFI, vi pratar med varandra.
Vilken liten pärla! Ser kanske inte mycket ut för världen utanpå, men gott kaffe och jättegoda bakverk! Trevligt bemötande fick vi också, och två toaletter finns på plats. Kan verkligen rekommendera!
Fantastisk trevlig miljö. Serverar även frukost....härlig sådan. Goda bakverk o mycket annat. Verkligen värt ett besök...när ni är ute o kör.
Förbered er på att få beslutsångest eller ät allt. De kan baka. Enkelt ,mysigt och lantligt cafe.
Bästa fiket på Österlen!
Mysigt café, god frukost buffé och super trevlig personal!
Väldigt mysigt och bra cafe med trevlig personal
Ett cafe/bageri vi ofta återkommer till. Underbara tjejer som jobbar, vi känner oss så välkomna, och jättegott bröd. Vi har ätit frukost där en gång och det kommer att bli fler frukostar där.
Comment on this business

to add Café Smulan map to your website;