facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Strindbergsgården by Mårten

About

Nästa sommar är det vi som driver Strindbergsgården på Sandhamn igen! Jag kommer behålla den klassiska café-känslan och samtidigt toppa upp det med nya spännande smaker på gamla klassiker.
Välkomna Och välkomna åter!

Address: Sandhamn 109, 13039 Sandhamn (Värmdö)
City: Sandhamn
Zip Code: 13039



related searches: Café strindbergsgården by mårten menu, Café strindbergsgården by mårten review
Similar places near
Sandhamns kiosk Sandhamns kiosk 94 meter Ingen valuta för pengarna direkt, men onekligen god glass och bra öppettider. Lite fa...
Reviews
Supermysig innergård. Kom en Söndagseftermiddag efter midsommar så det var lugnt och skönt. Hade givit fem om det varit lite bättre utbud än en halvsnygg laxsallad och några räkmackor, typ. Personalen var trevlig men när det är för lugnt blir man lätt lite ”slapp”, jag vet, men det är alltid trevligt med avtorkade bord etc., så Är det ju bara. Väl värt ett besök, mysigt att sitta inne i roddbåten och kuckilura en stund!
Jätte charmigt café, dock som tidigare omdöme så väldigt rangliga stolar som bör åtgärdas, men dom skrivet mysigt och charmigt.
Väldigt ledsen att behöva ge en stjärna men det var verkligen inte bra. Så överprisat det går för vad man får. Jag fick en dyr och medioker räksmörgås, frun en melon och fetaost sallad som skulle haft jordgubbar men de saknades. Barnen beställde våffla med Nutella och jordgubbar, våfflan var mer som en amerikansk pannkaka och Nutellan var inte Nutella samt jordgubbarna var frysta och tinade i micro. Det räcker inte att trädgården är mysig om det som serveras kostar som om det skulle vara till en Nobelmiddag men håller lägsta nivå i övrigt. Tragiskt.
Åt räkmackan och laxsalladen. Riktigt nöjda. Personalen var jättetrevliga. Fler skuggplatser är ett önskemål.
Mysigt men knappast prisvärt. En våffla med lite smält ost, skinka och lönnsirap och en näve bladspenat för 175 kr.
Goda våfflor men lång väntetid, rangliga sittplatser och vingliga bord utan möjlighet till skugga. Tips att köpa in parasoll och dra i några skruvar i bord och stolar så kommer vi tillbaka.
Det var mysig innegård men vi blev besvikna att glaskulorna var alldeles för små.
Mycket god glass och fin miljö.
Katastrof, totalt kaos och personalen har ingen koll alls. Gå inte hit.
Väldigt vackert, med god glass och flera smaker
Comment on this business

to add Café Strindbergsgården by Mårten map to your website;