facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café String

Address: Nytorgsgatan 38 Stockholm 116 40 Sweden , Stockholm 116 40, AB, SE
Phone: +46 8 714 85 14
City: Stockholm
Zip Code: 116 40


Opening Hours

Monday: 09:00-20:00
Tuesday: 09:00-20:00
Wednesday: 09:00-20:00
Thursday: 09:00-20:00
Friday: 09:00-19:00
Saturday: 10:30-19:00
Sunday: 10:30-19:00


related searches: Café string stockholm menu
Similar places near
6/5/4 6/5/4 43 meter Många hipstriga fina friluftsgrejer här, synd att dom inte har ännu mer bara. Hade va...
Gelato Caput Mundi Gelato Caput Mundi 83 meter Fantastisk gelato med rena, goda smaker. Väldigt mysigt att sitta under träden och ät...
Gildas Rum Gildas Rum 91 meter Dom glömde vår beställning, servitören sa att det bara chillade och att det var för l...
ilcaffè ilcaffè 98 meter
Omayma Omayma 100 meter Gott men otroligt dyrt för vad man får. Tog en smoothiebowl för 120 kr som man knappt...
Skåningen Kaffebar Skåningen Kaffebar 100 meter Kaffet hade stått på för länge och kakorna var torra. Känns som ett café som har haft...
Kaferang Kaferang 105 meter Mycket goda grillade smörgåsar, vi åt den med salami se bild och den med chevre och v...
A.H. Glassbar A.H. Glassbar 116 meter Tyvärr har AH:s glass på Nytorget blivit en sommarplåga med det allt eskalerande otr...
Söders Café Söders Café 120 meter
Edith Edith 138 meter
Gran Café Gran Café 140 meter Deras chai latte var fantastiskt god! Dock tror jag inte att jag skulle komma tillbak...
Gino's Gino's 145 meter Maten är okej men något saknas i servicen. Jag hade fått en middag för två via Smart...
Saltå Kvarn i Stockholm Saltå Kvarn i Stockholm 166 meter Hög kvalitet på skafferivaror som finns ett stort utbud av, även i större förpackning...
Fikabaren Fikabaren 171 meter Bra och välgjord kaffe Cortado. Då jag var här en lördagseftermiddag var det relativt...
Louie Louie Sthlm Louie Louie Sthlm 177 meter Åt en jättegod vegetarisk chili på uteserveringen, rimliga priser och väldigt mysig a...
Cafe Brasco Cafe Brasco 203 meter En otroligt bra affär. One of a kind.
Reviews
Nej. Avstå. String har förlorat din forna glans. Den varma chokladen gick inte att dricka. Skitigt. Trasiga möbler. Kantstött porslin. Disk står framme, montrarna har inte städats på en evighet och osten har torkat i de färdiga mackorna. Latten helt okej och även morotskakan båda för 50 spänn, men jag förstår varför det fanns plats här och inte på fiken i kvarteren. Pajen med seg marsansås är lika trött som den stressiga personalen. Minimal disk att handla vid och dålig logistik... stackars personal.
Nej, bilden är inget skämt. Detta är den sallad för 109 kr som jag fick efter nästan 20 minuters väntan under en lugn förmiddag med få kunder. Salladen innehöll inte ens heller allt som stod att den skulle innehålla. Några gröna bönor kom inte med. Som den tunna tjej med liten magsäck som jag är, brukar jag alltid bli väldigt mätt lätt. Men detta var en portion som till och med lämnade mig utsvulten efteråt. Fick bli att gå hem igen och laga sin brunch hemma. Hit kommer jag inte igen.
Nice sitta och hänga ställe men frukostbuffén var inte speciellt imponerande vore kul om kaffe ingick.... Osäker på om jag går hit för bufféns skull igen om jag inte är sjukt bakis.
Otroligt otrevlig kassörska som ville att jag skulle räkna ut kostnaden för fikat själv eftersom ”det är väl det pengarna för din skolgång går till”. När väl fikat kom var morotskakan jättetorr och frostingen var 90% florsocker. Kommer aldrig gå hit igen garanterat.
Upplevde servicen som undermålig och att det tog lång tid att få en macka och dryck, trots att det redan fanns färdiga mackor. Oengagerad personal, på gränsen till otrevliga. Retroinspirerad inredning som på vissa ställen hade djupt ingrodd smuts, vilket kändes oerhört sunkigt vid en matplats. Häftiga konstverk och många trevliga synintryck däremot. De flesta gäster där var ungdomar så jag antar att fiket kan upplevas som unikt och personligt på ett bohemiskt och trendigt sätt.
Nä usch. Först står vi i kö en kvart, sen tog det en halv timme att få in två varm choklad, en chai latte, en bryggkaffe och fyra mackor. Chokladen är bränd och smakar gammalt. När jag ber om en ny, som då en annan i personalen gör smakar den mycket bättre. Chai latten har blivit blandad med kaffe. Mackorna är gamla. Skulle fått en stjärna om det inte va för den tjejen som gjorde en ny choklad till mig. Hon var superhärlig och jag hoppas hon kommer från detta skitställe snart.
Brukar fika där och tyckte det var bra. Men frukost buffé är verkligen ett skämt 99kr och ingår ingen te eller kaffe. Om du vill bli påminda om din sämsta skoldagar går ditt och käka frukost buffé.
En av de värre ställen jag varit på. Nedan följer de negativa samt positiva aspekterna. Smutsiga bestick. Jag är inte överdriven, men när ett cafés bestick är smutsigare än de i min studentkorridor ! är något fel. Kantstött samt sprucken porslin. Kallt som attan i hela lokalen då alla stora fönster var öppna. De serverade frukostbuffé med överkokta ägg och inga äggkoppar. Dåligt inrett vid fönstrena, iom nivåskillnaden har man sina grannars fötter i ögonhöjd. Buffén kostade mer än vad som stod på hemsidan. Frysta bär som smakade suspekt. Positiva aspekter var att maten i övrigt var helt ok samt att det var trevlig inredning. Samantaget: gå inte dit.
Bra lokal och fantastisk föreställning i källaren. Serveringshygienen var dock under all kritik på gatuplan. Kassapersonalen tog beställning, tog betalt, serverade osv, för att sedan portionerna sallad till tallrikar direkt med händerna, utan att tvätta händerna emellan. Yuk.
Avspänt välkomnande hippt café med enklare rätter på övervåningen . Källarvåningen används ofta till scenframträdanden/ musik av olika slag . Ett levande ställe med generösa öppettider . Minus för att toalett och nedervåning ej är handikappanpassad feb 2018 . Caféet funkar ok ur den synvinkeln .
Comment on this business

to add Café String map to your website;