facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Torgstallet

About

Ett cafe i gammaldags genuin miljö med rejäla luncher och hembakat fika på äkta smör och mycket kärlek

Address: storatorget 1, 523 30 Ulricehamn
Phone: 032112340
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 30



related searches:
Similar places near
Günthers Brödstuga AB Günthers Brödstuga AB 94 meter Mycket prisvärda bullar och bakelser i kombination med kaffe. Pistagebullarna var rik...
Gunnars Konditori Gunnars Konditori 123 meter Har funnits i 90 år Väldigt fräsch och nyrenoverad cafe,bakar allt själva, går att be...
EJFarm EJFarm 21 km A very nice place with the absolute most tasty icecream! They do the icecream from sc...
Reviews
Här finns mycket gott, både för lunch och för fika. Det finns platser både inne och ute. Ofta mycket folk. Det som drar ner betyget för mig är att det börjar kännas lite ofräscht på insidan. Retro-stilen har jag inget emot, men alla möbler stolar, bord, soffor skulle behöva en ordentlig rengöring. Det är dammigt, trasigt och ligger som en hinna på många bord av tusentals snabba avtorkningar. Även toan känns som att den är "snabbstädad" men längre sedan grovstädad. Sedan det som drar upp betyget avsevärt är maten och det hembakta. Jag gillar att barnmenyn alltid kommer med grönsaker och att alla sallader per standard kommer med pasta för extra mättnadskänsla. Att det alltid finns en sallad du kan komplettera med kostnadsfritt. Det hembakta sviker aldrig.
Vi letade efter ett café med bokstaven T i vår café runda A-Ö. Torgstallet var en riktigt höjdare, mysigt och gott fika där man kan sitta både inne och ute. Man kan också äta där då det även är restaurangen men det får bli en annan gång.
Trevlig restaurang med något retroinredd inre del. Det var kö när vi kom men gick ändå ganska snabbt och var trevlig och effektiv service. Tog ett tacomeal som smakade som förväntat. Kan sakna någon form av hetta i kryddning eller salsa men den uteblev. Eller åtminstone jalapenos eller dylikt. Lite udda, för mig, inslag var pasta och ananas. Fanns trevlig sallad, bröd och aioli att välja till. Det som drar ner betyget är dock en väldigt ostädad toalett med överfulla papperskorgar och ett golv som nog inte va rengjord sen dackefejden. Lite synd när det var så prydligt i resten av restaurangen.
En sak ska sägas! O den saken är att vaniljsåsen till pajen INTE är vaniljsås utan grädde! OBS SE UPP! Pastan var 3/10 o Skagen mackan i ciabatta bröd var osmaklig! Men bonaquan jag köpte smakade gott! Annars ett trevligt ställe med många skirikande små menisker! Ljuvligt.
Trevligt café med mysig och lite äldre inredning. Finns en del att välja mellan, både till lunchbord fika. Finns lite sittplatser i två olika rum.
Jättetrevligt ställe med gott fika och trevlig miljö. Verkligen en gammal klassiker.Mat: 5/5
Vi var sugna på frukost. Men öppettiderna stämmer inte. De öppnar inte förrän 10:00. Synd!
Vi kom in strax efter 10, då fanns det fortfarande frukostmeny. Vi tog båda hälsans frukost jag och min vän. Där ingick smoothie, juice, kaffe, yoghurt och avokadotoast! Toasten var helt underbart lyxig med mycket på. Det var bra service och otroligt fin lokal som gav vibbar av en modern gästgivargård. 5/5 i betyg!
Fräsch mat i mysig miljö. Besökt några ggr när vi är i Ulricehamn. RekommenderasMat: 5/5
Mysigt, väldigt god mat och trevlig personal. Prisvärt tycker jag !Mat: 5/5
Comment on this business

to add Café Torgstallet map to your website;