facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Café Wahlman

About

Café Wahlman ligger i Hedemoras kulturkvarter.
Öppettider måndag-fredag 8.30-18.00 lördag 10.00-15.00. söndag/röda dagar 12.00-15.00 Välkomna!



"Välkommen till oss på Wahlmans Café & Hanverksbageri och vårt fina 1700tals kvarter som kallas "Gamla Apoteket" .De fina husen är byggnadsminne som vi varsamt återställ till den pärla som ni ser idag. Vi bakar så gott vi kan på lokala & ekologiska råvaror från grunden i eget bageri. Hos oss hittar ni fika, smörgåsar, mat, sallader och fantastiskt bröd att äta här eller köpa med hemFin sekelskiftesmiljö med mer än 100 sittplatser i två våningar i den gamla apotekarbostaden. Uteservering på den vackra innergården. Barn och hundvänligt!Dörr i dörr finns Byggnadsvårdsbutiken Klassiska Byggvaror. Här finns nytt och återbruk i en härlig blandning. De renoverar gamla fönster, fotogenlampor. och har eget snickeri."
Address: Stora torget 1, 77630 Hedemora
Phone: 0737595853
City: Hedemora
Zip Code: 77630



related searches:
Similar places near
Aurora_cafe Aurora_cafe 132 meter
Lagondola Pizzeria Lagondola Pizzeria 423 meter Helt utsökt mat, pizza Hawaii mumsig och god, glutenfri pizza opera gott om fyllning ...
Dalaros Vägkrog Dalaros Vägkrog 2 km Förstår inte att denna restaurang inte har bättre betyg. Vi i sällskapet åt grillkorv...
Svartviks Gård, Hedemora. Svartviks Gård, Hedemora. 10 km Trevligt bemötande
Reviews
Kom ca 40 min innan stängning och en av personalen sprang runt och plockade in den rena disken, skramlade HÖGT framför oss kunder, kändes inte välkomnande alls. Denne sprang även runt och tömde sopor och tog disk i all hast medan kunder satt i trädgården, man kände sig verkligen ovälkommen och som att man skulle äts sitt fika o gå. Fikat ok, inget speciellt märkvärdigt, dock superfin trädgård och gamla hus runtomkring!
Jag var nog lite förtidig på plats. Utbudet var inte så stort, men gissar att det blev bättre senare. Coolaste toaletten jag besökt nån gång, barntoalettstol, himla fräckt
Perfekt fikaställe. Här kan man både sitta inomhus och utonhus. Här kan du äta våffla, glass, smörgås m.m.
Mysigt café! Mycket trevlig och hjälpsam personal, god mat och gott fikabröd! Väl värt ett besök!
Mycket ytterligare innergård, butik Byggnadsvård och en butik med diverse inredningsdetaljer. Goda mackor!
Min fika var god, plus i kanten för lokalt kaffe. Det som kunde dragit upp betyget hade varit om det fanns lite mer att välja mellan. Någon veganskt alternativ samt havredryck till kaffet.
Var där igår frågade om dom kunde göra smörgåsar fick svar attdet inte gick. Beställde då blåbärspaj och en cappuccino som efter en stund den var kall. Så vi tyckte inte detta ställe kändes så speciellt tyvärr.
Första gången jag hittade in i Hedemora för en riktig fika. Miljön är fantastisk. Inredning är fantastisk. Fantastisk personal. Kaffe som det ska smaka Smörgås var bra. Här kunde de valt ett bröd som passar ägg och korv. Stället är helt klart värt att återkomma till.
Jättemysigt ställe i gammeldags miljö där man fick ta med sig hunden in. Jättetrevlig personal och rent och fint på toan.
Trevligt kafé med färska frallor och Semlor som görs på beställning. Mycket gott
Comment on this business

to add Café Wahlman map to your website;