facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Haack - Broby

Address: Kristianstadsvägen 7, 280 60 Broby, Sweden
City: Broby
Zip Code: 280 60


Reviews
Ett mysigt ställe med fantastiska smörrebröd , olika maträtter och fika med sitt ursprung från Danmark. Trevlig personal och fin miljö både inne och ute. Du kan även ta maten med dig hem
Galet goda mackor och wienerbröd! Även väldigt prisvärt, 150kr för fyra mackor och två wienerbröd.
Tack AG o Micke för era fantastiska smörrebröd, hade trädgårdsfest med släkten och bjud på dessa. Alla var en än nöjda, stora som små. Kan alltid rekommenderar detta ”danska” café o matställe.
Den maten den är suverän riktigt God och vilka mackor dom har Suveränt goda.
Kollade på tel om det var öppet och fick telefonsvarare-besked om att de just nu hade så mycket att göra att de inte kunde ta samtalet. Körde 8 mil för att äta goda smörrebröd, bara för att mötas av en lapp med "stängt idag". 8 mil tillbaka. Om man nu måste stänga, varför ge ett sådant besked? Blir inget nytt försök där!
Typiskt danska goda smörrebröd med rikligt med pålägg. Citronmarängpajen var också god med lagom mycket och lagom syrlig kräm. Väl värt ett besök
Paradis om du gillar danska smörrebröd och en fantasiskt god fläskestek, fick även en bit stjerneskud som var riktigt fin. Det var fel plats på hemsidan och Café Haack ligger vid golfbanan och väldigt enkelt att hitta, finns parkering aldeles nära caféet . Prisvärt!
Mycket god mat.
Goda smörebröd och fantastiska bakverk. Trevligt bemötande
Comment on this business

to add Cafe Haack - Broby map to your website;