facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Kröngården

About

Välkomna till oss på Café Kröngården som ligger 5 km norr om Vimmerby mot Djursdala.



"Kröngården erbjuder en ljuv atmosfär i naturskön miljö bara några kilometer från Vimmerby. En plats för möten mellan himmel och jord. I den vackra sommarkyrkan firas gudstjänst varje söndag under sommaren. Sommar-caféet serverar hembakat till kaffet, ostkaka eller våfflor. Härlig uteservering vid vackert väder men i alla slags väder njuter du inne i den ljusa cafélokalen. Ta ett dopp i sjön efter din dag i Astrid Lindgrens hembygd, varva ned med fika i solnedgången. Lokalen har plats för många och kan förbokas för sällskap. Kanske bussutflykt, fest eller samkväm? Varmt välkommen!"
Address: Krönbaden, 598 94 Vimmerby
Phone: 0492-60002
City: Vimmerby
Zip Code: 598 94


Similar places near
Art BarberShop Art BarberShop 6 km Snabbt o lätt.Dropp in,Bra pris.Trevligt
Sevede Herrfrisör Sevede Herrfrisör 6 km Din lokala Herrfrisör
Denis Barber Shop Denis Barber Shop 6 km Snabbt o lätt.Dropp in,Bra pris.Trevligt
NordwayStore Vimmerby NordwayStore Vimmerby 6 km Färgen jag köpte var blaskig. Troligen lite med pigment ändå dyrare än jämförbara fär...
Vimmerby Tillsammans Vimmerby Tillsammans 6 km Vimmerby Tillsammans är ett initiativ av Företagarna Vimmerby, Vimmerby Handel, Vimme...
Mindbite Mindbite 6 km Vi är en komplett webbyrå som jobbar med allt från enmansföretag upp till statliga my...
Mek & Maskin Markvårdsmaskiner Mek & Maskin Markvårdsmaskiner 7 km Det ät jätte bra
Mercatus Engineering AB Mercatus Engineering AB 7 km Översatt av Google Vänlig personal Original Friendly staff
Fornö Fornö 10 km Fornö is the home location of this business.
Reviews
Vi tog en tur till Kröngården Vimmerby. Det ligger så vackert vid vattnet och stillhet och vila infann sig direkt. Vi strosa runt där ett tag och det finns ett sommarkafé men stängt just nu. Och en kyrka som är igång enligt sitt program.Riktig höjdpunkt att få gå o njuta där i september. Väl värt ett besök.
Trevligt att stanna på kaffe och kaka, men saknade ett skötbord inne på handikapps toaletten.
Ett trevligt café med god fika och serviceinriktad personal. En vacker omgivning. Oavsett om du är ateist eller troende är caféet värt ett besök.
Fantastisk ställplats med strandnära platser finns även uppställning utan ström cafe på dagtid.
Jättefin miljö vid Krönsjön. Hembakt och hemtrevligt.
Underbar plats med cafe och bad
Trevligt ställe med gott om plats för olika önskemål, både ute och inne, med en fantastisk utsikt över sjön Krön. Dessutom med en mycket tillmötesgående och kunnig personal. Vad mer kan man önska ?
Mycket trevlig personal. Jättefint och naturskönt ställe att fika på med utsikt över sjön Krön!
Ett alldeles förträffligt Café under säsong!!! Med goda bakverk och smörgåsar.fin och trevlig personal! Vackert belägen vid sjön Krön, badplats, sommarkyrka!!!!
Sommarcafé 2022 öppet varje dag från 12 till 21 från 20 juni. Läge och utsikt över sjön från fräscha lokaler med inredning i ljus furu och stora fönster. Bra uteplats. Är blåsigt vid västvindar. Platsen har en religiös prägel med en ofta äldre publik. Ofta abonnerat vid helger så ring då och kolla öppettider. Trevlig personal. Mycket är hembakat. Glass och fina våfflor med sylt och grädde.
Comment on this business

to add Cafe Kröngården map to your website;