facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Norra Porten

"Cafe"
Address: Stora gatan 49, 81966 Lövstabruk
Phone: 0294-31067
City: Lövstabruk
Zip Code: 81966



related searches: Cafe norra porten photos, Cafe norra porten review
Similar places near
Lövstabruks Värdshus Lövstabruks Värdshus 301 meter Otroligt mysig miljö, trevlig personal och maten/soppbuffen/fikabuffen var av hög kva...
Reviews
Även hunden blev väl servade med bordserverat vatten. Gott med räkmacka under ett parasoll.
Tyvärr… Vi va där i onsdags vid 13:30. Det stod att det va bordsservering så vid satte oss vid ett ledigt bort mitt i trädgården. Det fanns fler lediga bort så det var inte fullsatt direkt. Efter 15 min av att aktivt försökt att få ögonkontakt med någon av de fyra ur serveringspersonalen gav vi upp och gick Förstår inte hur man bara kan titta rätt igenom människor när ens uppgift är att ta beställningar och serva kunder
Tar betalt för glas som råkar välta pga ostabilt bord. Säger en del om verksamheten kan jag tycka. Ni kanske drar av på lönen om personalen råkar tappa ett glas också.
Besökte Lövstabruk o började med ett fika hos er. Jättetrevlig tjej som serverade, kanonbra service o en jättegod räkmacka o kaffe. Miljö var också helt fantastisk, lugnt o stillsamt ute i trädgården. Frugan o jag kommer säkert tillbaka!!
Mysigt både i trädgården och inne. Tyvärr underbemannade. Fick vänta över 45min på våra mackor och de kom inte ens samtidigt. Kan man inte klara av bordsservering bör man övergå till servering över disk. Nästa gång blir det Wärdshuset 100meter bort.
Fantastisk trädgård att sitta i. Löfstabakelsen var en riktig besvikelse, kändes som köpt sockerkaksbotten med spraygrädde och Ohoj kolasås. Billig men mycket trist. Våfflorna var bra men också de med spraygrädde. Hade gärna betalat mer för en riktig bakelse.
Jättetack att ni tog hand om min plånbok som jag tappade på genomresa tillbaka till Åkersberga. Upptäckte att den var borta när jag var i Forsmark. Perfekt ställe att stanna för att ta en glass!
Tog lång tid innan man ens fick beställa, det var en ung stackars kille som jobbade själv. Dyrt fika som inte var gott. Synd, med tanke på att det annars var en jättemysig trädgård. En besvikelse.
Mysigt ställe med trevlig personal. Gillar att dom bara spelar jazz från lokal artist!
Ni som har vägarna förbi stanna till på Café Norra Porten, och ta en räkmacka, det rekommenderas både av oss och Gustav III Mysigt och trevligt och mycket gott!
Comment on this business

to add Cafe Norra Porten map to your website;