facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cafe Utsikten

Address: Duvlinge Gård , Båstad 269 96, M, SE
City: Båstad
Zip Code: 269 96



related searches: Café prislista, Killeröds Byaväg, Utsikten Vagnhärad Meny, Killeberg Café, Utsikten Storuman öppettider, Café Killeröd hotell, Afternoon tea Halmstad
Similar places near
Café Killeröd Café Killeröd 6 km Det är ovanligt att en fantastisk utsikt och bra mat går hand i hand, och det var ing...
Solbackens Wåffelbruk Solbackens Wåffelbruk 6 km Fenomenalt ställe! Ett Grönt paradis mitt i backen. Fick äntligen med min Sambon efte...
Reviews
Bästa utsikt mot havet! Kaffe och kaka är så gott. De har så många olika kaka.. Vi är jättenöjd. Finns grattis parkering plats.
Ett måste när man är i dessa trakter!!! Fantastisk utsikt, goda mackor och gott kaffe. Supersmart kö system där man kan sitta och vänta. Roligt med rött och grönt ljus när det är fritt fram att beställa. Även skylten där man blir ombedd att duka undan efter sig för att undvika besök av närgångna fåglar, något som andra restauranger och caféer borde ta efter.
Jättefint café/restaurang med god mat och trevlig personal. Trevligt koncept med uteservering på Hallandsåsen där man tar en korg med dricka, bestick och signal för maten. När det piper hämtar man ut maten. Alla gäster plockar undan sin disk, packar det i korgen och lämnar in; alltså inga fåglar! Tyvärr har buskarna växt sig höga så den vackra utsikten är inte så enkel att se från borden. Har aldrig haft problem med parkering, ta det försiktigt på den smala vägen upp för åsen.
Du betala bara för utsikt! Dålig personal, dålig service och mat från Ica . Jätte missnöjd
Mycket god mat i vacker miljö. Besöktes nu igen ca 3år senare, och vi vart nöjda igen. Ev något dyrare och mer folk än tidigare.
Fin utsikt av hela Laholmsbukten. Ta 20min promenad från bakom Willys/Teddykompaniet. Finns smörgåsar och smulpajer.
Väldigt fint läge med fantastisk utsikt. God blåbärspaj och trevlig personal. Tyvärr var det jättekallt dagen jag var där så jag kunde inte sitta ute, men det finns som tur är plats inomhus också.
Underbar utsikt!! Menyn är okej, ganska höga priser. Minus är att det egentligen inte finns något för barnen på menyn. Och när vi frågade efter en ostmacka fick vi ett nej. Så det blev bröd och smör.
Bra anpassat för covid. Mysig personal, och hembakat fika. Men mängder av getingar gör besöket stökigt
Enkelt bra utbud utan krångel. Det märktes att tjejen i kassan gillar människor. Mycket trevlig och omtänksam. Fanns även glutenfritt bröd och fika. Humana priser. Vi kommer tillbaka.
Comment on this business

to add Cafe Utsikten map to your website;