facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CaliBurger

Address: Stora Marknadsvägen 15 , Täby 183 34, AB, SE
Phone: +46 8 792 55 00
City: Täby
Zip Code: 183 34


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Caliburger täby menu, Caliburger täby reviews
Similar places near
Burger KIng Burger KIng 289 meter Ren och clean restaurang på insidan Dock lite opersonlig nästan steril. Bra åtgärder ...
Hamburgarstugan Hamburgarstugan 2 km Grymma burgare - välsmakande kött, perfekta pommes som smakar potatis och sjukt bra p...
Reviews
Inget speciellt alls för att va en burgare resturang . Ser fina ut men tråkiga och trötta köttpuckar . Bästa va brödet .
Stor fin lokal, jättebra priser, tog burgaren med mushrooms och den var suuupergod! Maten serveras snabb även om det finns mycket folk, gott om parkering i Täby centrum parkeringen. Trevlig bemötande, rekommenderas!
Helt ok hamburgare. Lite missvisande att kalla icke vegetarisk burgare för Mashroom swiss och inte lista ingredienser. Upptäckte det i tid och det gick att byta kött mot haloumi. Väntetid var ca 30 min på torsdag kväll kl 19. Det var ganska stökigt och många bord var inte städade när vi kom. Fick flytta på smutsiga tallrikar/brickor för att få plats. Medans vi väntade på mat så blev det städat.
Genomgående bra kvalité och smakrika hamburgare, fräscha och roliga tillbehör. Mycket prisvärd meny.
Godaste mushroom swiss burgaren någonsin med sötpotatis till. Mums! Trevlig personal, stämningsfull inredning.
Uppdaterat Jan 18: ----- Gav stället en chans till och blev något mer positivt överraskad denna gång. Något kortare väntetid sen sist och ändå fler väntande före mig. Bättre komponerad burgare smokehouse - men gav kanske inte det smakintryck som ingredienserna utlovade. Inte lika trött kött som sist heller, men lite för dyrt om man inte äter lunch och ganska äcklig coleslaw smakade fisk! gör att betyget bara dras upp till en 3:a ändå. Originalrecension 2017: --------- De som gett stället bra betyg kan ju omöjligt veta hur en god burgare ska smaka eller hur en restaurang ska vara uppbyggd. 15 minuter väntetid för en burgare under lunch är inte ok, speciellt då lokalen är halvtom. Trenden med flottigt bröd har tyvärr spritt sig hit också, allt dryper då man äter. Det gäller dock inte burgaren som är platt och torr! Att servera på en repig trätallrik och se till att man krockar med den som köar för att beställa då man hämtar burgaren är inte direkt plus heller. Caliburger = nej tack!
Det här var inget vidare! Tråkigt kött och smågrinig personal. Tillbehören var inte mycket att hänga i granen dem heller. McDonald´s kvalitet till överpriser. Inget återbesök för min del. Dom borde istället satsa på någonting som dom kanske kan, t.e.x kebab med extra vitlökssås eller shawarma i bröd.
Pinsamt dåligt! Fick vänta 30 min innan "maten" var klar. Brända torra burgare som säkert legat på stekbordet i flera veckor & kalla pommes till det. Vi lämnade tillbaka burgarna & fick pengar tillbaka.. Tänker inte ens ge det en chans till -så dåligt var det!
Den kvinnliga Expediten var trevlig men en äldre man i köket var mycket otrevlig då vi påtalade att våra hamburgare ej var genomstekta. Vi fick dock nya som var genomstekta. Troligen går vi inte hit igen pga den tråkiga attityden hos den som verkade vara chef....
Ett av mina absoluta favoritställen som tyvärr har tappat allt vad kvalitet är. Tidigare var det rejäla portioner och bra komponerade hamburgare, idag är det den direkta motsatsen. Du får vänta 45 minuter på din meny, den har blivit dyrare. Och vill du ha extra kött kostar det 29kr till. Pommes frites har även dom blivit sämre och har fått en dålig bi-smak, tror inte oljan byts ut speciellt ofta. Den medföljande coleslawen luktar vidrigt och smakar ännu sämre. Tråkigt och konstigt att dom på 1år lyckats förstöra Täbys bästa hamburger ställe och gjort det till det sämsta. Bättre att gå till valfri snabbmatskedja i Täby C än att försöka äta här.
Comment on this business

to add CaliBurger map to your website;