facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Caliente Tapas Bar Enköping

Caliente Tapas Bar Enköping

About

Caliente Tapas Bars ambition är att kunna erbjuda ett brett utbud av tapas i alla möjliga utföranden och smaker tillsamans en passande drink! Välkomna!

Story

FÖR DE SOM VILL KÄNNA SOM ATT DE ÄR I SPANIEN

Enköping är inte det första stället man tänker på när man tänker på tapas. Men i Enköping finns Caliente Tapas Bar för de som vill känna sig som att de är i Spanien. Första restaurangen utanför Stockholm finns på torget i Enköping och har direkt blivit en favorit hos alla Enköpingsborna.



"Caliente Tapas Bar grundades 1996 och är en av Stockholms första tapasrestauranger. I dagsläget består Caliente Tapas av fyra restauranger. Mycket har förändrats sedan starten och fram tills i dag, men grunden är densamma. Drömmen är att skapa en kedja med trivsamma restauranger där alla känner sig välkomna och samtidigt avnjuta spanska tapas rätter."
Address: Torggatan 24, 745 31 Enköping
Phone: 0171620700
City: Enköping
Zip Code: 745 31



related searches:
Similar places near
Pinchos Pinchos 114 meter Mycket trevlig. Nöjd värje gång.
Kesuddens hantverksbryggeri Kesuddens hantverksbryggeri 402 meter Hantverksbryggeri med moderna ölsorter av högsta kvalitet. En trevlig bryggeripub fin...
Restaurang Golfen Restaurang Golfen 3 km Fantastisk miljö så här på våren när allt är grönt och fint. Ambitiös pizza som tog s...
Rotbrunna gårdsbryggeri Rotbrunna gårdsbryggeri 9 km Mikrobryggeri på landet utanför Enköping. Om inte det minsta i Sverige så i varje fal...
Reviews
Tapas i all ära, men inte så här… Dyrt med tanke på kvalitén. Skulle det varit bra, skulle priset vara helt rimligt. Men 85 kr för fyra frysta sen uppvärmda Calamares eller bättre, 125 kr för ett torrt lammrack med en tugga kött på. Efterrätten såg fin ut, men ytterst tveksamt om Churrosen är egentillverkad. Vilket var ett rätt genomgående tema. Vad var egentligen egentillverkat?
Ganska dyrt om man ska bli mätt. Ingen löpande servering som andra tapasrestauranger där man får in några rätter i taget och andra sällskap får sina emellan, utan varje sällskap får allt sitt på en gång med bordet överfullt medan övriga sällskap får vänta på sin tur. Går att optimera!Mat: 4/5
Personalen var mycket trevliga och service minded. Det spelades bla spansk, Cubansk musik som jag tyckte va trevligt. Det va ett bra Covid-19 tänk. Maten var ok mycket var gott medans andra rätter var mycket salta.
Jättegod mat och ett bra bemötande, kommer gärna tillbaka igen. Atmosfären går att göra bättreMat: 5/5
Så många goda små rätter att det är svårt att välja, trevlig stämning och bra personal. Avslutade kvällen med en supergod chokladkaka
Lite trångt, ok mat men inget speciellt. Personalen var trevlig.
Levande, mysigt och trevlig personal. Mycket goda tapas och bra glutenfria alternativ. Min favorit restaurang i Enköping.
Ät inte här. En mycket tråkig upplevelse vid besök i Enköping. Få gäster och personal som inte visade något intresse av oss. Rätterna stämde inte överens med menyn, när jag påtalade det så fick jag bara totalt ointresse tillbaka. Tråkig avslutning på en annars trevlig dag.
Mycket god mat! Smakrik mat och en meny där alla kan hitta något som passar. För 5 stjärnor hade jag velat se större portioner. Tex miniburgaren kunde varit några fler pommes som ändå är billigt för er än dem få enstaka. Rekommenderat 3-4 tapas men för att bli mätt skulle behövas snarare 5-6 rätter och då är jag ändå tjej på 60kg så önskar mer innehåll. Hade jag blivit mätt på 3-4 hade det blivit toppbetyg!
Väntade i 30min på att få våra drycker, ölen var varm. Tog över en timme att få in maten. Hade 4 olika som tog våra beställningar. Maten räddade upplevelsen lite då den var god.
Comment on this business

Directions to Caliente Tapas Bar Enköping with public transportation


Enköping Stora Torget 40 meters
Stora Torget (Enköping) 40 meters
21
22
223
982
Gustav Adolfs plan (Enköping) 130 meters
21
22
221
223
224
225
226
23
247
774
803
804
874
876
Tullgatan (Enköping) 140 meters
Gustav Adolfs plan 140 meters

to add Caliente Tapas Bar Enköping map to your website;