facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Calovea Motor

Calovea Motor

About

Calovea Motor är MRF-ansluten handlare som säljer nyare begagnade (2-4års) bilar i alla prisklasser. Vi har fokus på Volvo men även mycket annat välkänt!

Story

Calovea Motor är drivet av passion. Vi går till jobbet för att vi älskar att göra dig som bilköpare nöjd. Vi gillar helt enkelt känslan av att se dig åka hem med en nyare, bättre och (lagom) begagnad bil som du dessutom har köpt till ett bra pris.

Vår mission, en slags vägvisare som alltid håller oss på rätt kurs, är att vi alltid skall välja våra inköp med omsorg och hjärta. Bilarna som står i vår bilhall skall kännas rätt. För är vi stolta och gillar det vi har i bilhallen, så är vi tämligen säkra på att potentiella bilköpare känner samma sak. För oss innebär det svensksålda exemplar och modeller med bra utrustningsnivå av välkända märken.

Vi byter gärna in din bil - oavsett märke, modell, mil och ålder och vi har ett starkt upparbetat samarbete med Länsförsäkringar (Wasa Kredit) vilket gör att vi kan ordna med en bra och smidig finansiering direkt på plats och du kan få med dig din nya bil samma dag.

På vår webbplats www.caloveamotor.se kan du läsa mer om oss och få mer info om bilarna som finns i lager och framförallt möjligheten att tidigt ta del av vad som är inkommande!

Address: Revirvägen 4, 695 30 Laxå
Phone: 058410250
City: Laxå
Zip Code: 695 30



related searches:
Similar places near
TLM Trading AB TLM Trading AB 1 km Trevliga gubbar/pojkar jag skall beställa tid för motortvätt och biltvätt. Mycket pr...
Reviews
Snabbt, trevligt och professionellt bemötande. Enkel & smidig affär. Köpte en V90. Batteriet strulade efter bara ungefär 1 månad efteråt. Calovea hjälpte till utan att blinka & löste problemet. Stark rekommenderation! Jag kommer att handla igen. /Dennis
Köpte en XC70 för ett år sedan, fick faktiskt problem med bilen på vägen hem. Kontaktade Calovea Motor som utan att äns ifrågasätta mig eller komma med bortförklaringar sade att jag skulle köra till närmaste verkstad vilken jag ville, gjorde detta och felet konstaterades vara en tempgivare till katalysatorn som hade pajat. denna stog Calovea Motor för samt verkstad besöket helt utan nåra om och men. Nästa bil köps på hos Calovea Motor då dom vet hur man säljer bilar och håller löften kring garantier. Bilen har nu körts 6000mil och fungerar felfritt. inga gömda fel eller lurendrejeri
Bästa bilfirman jag någonsin varit med om. Dom svarar och hör av sig. Dom är lösningsorienterade. Super bra. Daniel ska ha ett extra tack som hjälper till om man kommer långt ifrån och vill köpa bil
Träffade två härliga, generösa bilhandlare idag! Trevliga att prata med och att göra affärer med! Kan rekommenderas att köpa bil hos dem i Laxå!
Såå trevliga bra bemötande smidiga min snabbaste bilaffär någonsin. Jonas en kanon säljare och mycket bra att ha att göra med. Mvh Mats och Sofia mycket nöjda kunder som kommer att köpa bil på calovea motor igen
Köpt två bilar av Calovea och förutom bra pris så uppskattar jag engagemanget samt att de ställer upp om det blir nåt trassel i efterhand. Fick problem med ett batteri och en dörr på min första, men det var inga problem att få det ordnat. Kan verkligen rekommenderas! Kommer blir fler köp där! Trevlig personal, enkla att ha att göra med, sällsynt i branschen
Högsta betyg på Calovea före, under och efter bilaffären. Proffsigt och vänligt bemötande. Mycket bra och snabb kommunikation/återkoppling via sms och e-post. Sammantaget: Jag ger Calovea de bästa rekommendationer!
Bra bemötande och varmt bemötande.Jag rekommenderar att ta itu med Daniel
Otroligt smidig och bra service mot kund. Rekommenderas starkt om du är ute efter en fin begagnad bil. Att personalen är trevliga får du med på köpet som bonus.
Slog till på en ljuvlig liten Fiat 500, -57 vintage edition. Lycklig sambo döpte pärlan till Hattie. Raka och ärliga tag vid affären, bra bemötande helt igenom. Världsklass!
Comment on this business

to add Calovea Motor map to your website;