facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CAME Redovisning

Story

CAME Redovisning hjälper dig och ditt företag med allt som har med er ekonomi att göra, vi har ett brett spektra av kunder. Vi är anlitade av mindre företag såsom enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag och bostadsrättsföreningar. CAME Redovisning hjälper dig som vill starta eget företag med rådgivning angående exempelvis bolagsform, bokföring, fakturering, skattedeklarationer, löner, bokslut och deklarationer.

Personlig service är ett ledord hos oss, du som kund kommer alltid i första hand och kan förvänta dig hög kvalité i allt vi gör. CAME gör redovisningen enklare för företaget.

CAME startades 2008 av mig, Annika Söderstedt. Jag hade innan jag startade företaget en gedigen erfarenhet av arbete på bank, inom bland annat företagsrådgivning, försäkringsförsäljning och kredithandläggning. Tack vare detta kan vi alltid erbjuda dig en förstklassing service.

Genom ett nära samarbete med personlig service och hög kvalitet bistår vi klienter med bokföring, bokslut, skatterådgivning, löneadministration och affärsrådgivning. Vi är din partner inom ekonomi och administration. Om detta låter intressant så ser vi gärna att du hör av dig till oss, så bokar vi in ett kostnadsfritt möte så snart det passar dig!

Address: Birgittas väg 12, 76292 Rimbo
Phone: 0765 525 556
City: Rimbo
Zip Code: 76292



related searches: Came redovisning age
Comment on this business

to add CAME Redovisning map to your website;