facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Camping Barfoten vid Vänern, Otterbäcken

Camping Barfoten vid Vänern, Otterbäcken

About

Barfotens Camping är en strandnära camping med både stugor och fina ställplatser. Campingen ligger precis invid Vänerns sandstrand i vackra Otterbäcken.
Uthyrning av både cykel, kanot och båt finns.
Nära till mataffär och resturanger.

Story

Barfotens Camping ligger precis intill Vänerns strand i vackra Otterbäcken. Här är det som längst 600 meter från din campingplats till vår långa sandstrand.
Vi har säsongsöppet och brukar småstarta i slutet av april och stänga i september.
Campingen har flera servicehus med toaletter och duschar, vi har en reception och kiosk som håller öppet mellan 9:00 och 21:00. I kiosken finns allt från en svalkande glass till nybakat frukostbröd.
Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor, receptionen nås på telefonnummer: 0551-22430.
Välkomna!

Address: Pirvägen, 54772 Otterbäcken
Phone: 0551-22430
City: Otterbäcken
Zip Code: 54772


Reviews
Mysig camping. När jag kom in i ett av servicehusen, så kändes det som en camping på mitten av 80-talet! Just hur det såg på toaletter och duschar och sånt då. Men ändå fräscht. Det var några småsaker jag saknade där.. En mindre servicebutik, där finns bara en liten kiosk/reception som säljer glass. Hade gärna sett någon liten restaurang i anslutning till campingen. Några fler toaletter och duschar, och till sist, papperskorgar! Jag inte en enda papperskorg inne på området!
En fin campingplats med en bra lekpark och nära till vattnet. Finns en del aktiviteter som att hyra kanot eller båt eller köra trampbilar. Finns 2 olika stränder där den ena är långgrund. Önskar bara det inte var så mycket sten i botten. Annars jättefint och mysigt. Finns dock ingen restaurang eller närbutik nära så man får köra en bit bort om man behöver handla.
Familjär och lugn camping där alla kan och får vara sig själva. Trevliga ”säsongare” som hälsar en välkommen. Servicehusen är inte nyrustade men välstädade och helt funktionella. Bra bad och strand. Mycket billig camping. 240 kr/natt för elplats. juli 2022. Hundbad finns, men var inte så bra. Inbäddat i vass, så vattnet var stillastående och kändes ofräscht. En varm sommardag var vattnet helt grönt av småväxter.
Trevlig camping bra service bra lekplats Servicehus av äldre standad
De allmänna ytorna kunde ha städats lite oftare. Och hyr man en kanot för 250 kronor borde årorna man lånar vara hela. Annars en lugn och mysig liten campingplats med ett vackert läge som kan rekommenderas.
Lugnt. 250 kr natten för en liten stuga. Kommer hit minst 2ggr om året. Det är lugnt och städat. Trevlig personal och allt är toppen.
Liten camping, med all service man behöver.
Mysig kamping precis vid vattnet med bra priser, liten kiosk för barnen och det mest nödvändigaste, fin lekpark med lite nya lekställnigar. Bra och ganska långgrund bad.
Mysig camping för billig peng. Servicehus slitna men städning helt ok. Papperstunna väggar dock Finns lekpark, beachvolleybollplan, bollplan, brygga och även en liten brygga att simma ut till. Hundbad. Promenadavstånd till Otterbäcken som har en sjökrog och pizzeria. Handla får man göra exempelvis i Gullspång. Trevlig personal
Campingen har en fint iordningställd badplats med bryggor och hopptorn. Det finns enklare utrymmen för tvätt, disk och dusch samt toaletter varav ett med skötbord. Finns en enklare samlingslokal med storbild-tv. Reception med kiosk försäljning. Receptionist upplevdes som okunnig/osäker om campingen och kunde inte tydligt svara på faktafrågor vid ankomst.
Comment on this business

to add Camping Barfoten vid Vänern, Otterbäcken map to your website;