facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Campus i12

Campus i12

About

Welcome to Campus i12. We are a school with a big heart in a small city. We focus on design, visualization, visual effects and internet security.

Story

Som IT-säkerhetstekniker lär du dig att tänka som en angripare för att på så sätt kunna förekomma attacker. Utbildningen ger en generell yrkeskompetens till en bred arbetsmarknad inom IT-säkerhet. Där yrkesrollerna IT- säkerhetsanalytiker, IT-säkerhetskonsult, IT-säkerhetsansvarig, IT-säkerhetstekniker, datasäkerhetskonsult och datasäkerhetsansvarig är aktuella. Efter avslutad utbildning har du möjlighet att få certifikatet Ethical Hacker som gör det möjligt att jobba över hela världen.

Visualisering av arkitektur
Utbildningen ger kunskaper i arkitektonisk gestaltning och olika former av modellerings- och visualiseringstekniker för att producera modeller, ritningar och bilder av arkitektur och olika miljöer. Visualiserare av arkitektur arbetar på arkitektkontor, teknikkonsulter, stadsbyggnadskontor, byggföretag, och reklambyråer.

Visualiseraren kompletterar inredningsarkitektens och möbelformgivarens roll i designprocessen och är specialiserad på att skapa olika typer av gestaltningar, särskilt fotorealistiska bilder, film och virtual reality (VR), med hjälp av avancerade digitala verktyg

Address: Kaserngatan 24A, 575 35 Eksjö
Phone: +46 (0)381 361 20
City: Eksjö
Zip Code: 575 35



related searches:
Reviews
Sämsta yrkesutbildningen jag nånsin gått på. Känns som att gå tillbaka 20 år i tiden, till lågstadiet. Värdelöst oorganiserad utbildning, schemat ändras mest varje vecka, inkompetenta lärare som lär en googla tutorials. Lägg ner visualisering, sök Yrgo istället.
Bra enkel plats med många företag och rätt fina ytor inom området
Ingen matservering och kaffet är blaskigt. Men annars är det bra.
Comment on this business

to add Campus i12 map to your website;