facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Capio BVC och BMM Åkermyntan

Capio BVC och BMM Åkermyntan

About

I Åkermyntan centrum har Legevisitten en trevlig BVC och barnmorskemottagning i stora och fina lokaler på Lövkojsgränd 12. Varmt välkomna!

Story

Vi svarar tyvärr inte på frågor via Facebook, men du är varmt välkommen att kontakt oss via telefon eller besöka oss.
BVC tel: 08-120 922 60 
Barnmorskemottagningen tel: 08-120 922 50 eller 08-120 922 51

ÅKERMYNTANS BVC
På Åkermyntans BVC får du alltid ett gott bemötande och kan känna dig välkommen. Du som är förälder får stöd av vår kunniga personal i allt vad föräldraskapet innebär. Vi följer ert barn hela vägen från födsel till skolstart.

Till oss kan ni alltid vända er för att prata om funderingar, oro eller glädjeämnen som ni upplever med ert barn! Vi som arbetar här är alla specialistutbildade sjuksköterskor.

I samråd med er bedriver vi vår verksamhet enligt Barnhälsovårdens basprogram, samt efter riktlinjer från Socialstyrelsen. Basprogrammet innehåller bland annat hälsoundersökningar, utvecklingsbedömningar, vaccinationer och läkarbesök. Vi samarbetar med psykolog, logoped, ortoptist, barnläkarmottagning, förskola/skola och socialtjänsten. Vårt mål är att främja barnets hälsa, trygghet och utveckling.

Vi har även föräldragrupper där ni som föräldrar har möjlighet att skapa nätverk med andra föräldrar i området och diskutera gemensamma frågeställningar som rör barnen och föräldraskapet.

Kontakta oss gärna genom 1177 Vårdguidens e-tjänster. Se länk:
http://www.1177.se/Hitta-vard/Stockholm/Kontakt/Akermyntans-BVC-Hasselby-Vallingby/

ÅKERMYNTANS BMM
På Åkermyntans BMM (barnmorskemottagning) erbjuder vi dig:
- graviditetskontroller
- graviditetstester
- preventivmedelsrådgivning
- gynekologisk cellprovtagning
- provtagning för könssjukdomar
- föräldragrupper

Vi arbetar utifrån basprogrammet för vård under graviditet och följer riktlinjer om preventivmedel, se vårdgivarguiden SLL.

Vid ett besök hos oss finns det gott om tid för dig och din partner.Vi välkomnar också ungdomar. Ni får ett professionellt och individuellt bemötande.

Vi har självklart tystnadsplikt och besöket är avgiftsfritt. Det finns gratis parkering.

Kontaktuppgifter:
Vi finns på Lövkojsgränd 12 (inne i gallerian)

Öppettider:
måndag – torsdag 8-17
fredag 8-16

Telefontid kl.11.00 – 12.00
Övriga tider går det bra att lämna ett meddelande så ringer vi upp dig.

Helena Bergendal barnmorska 08-12092250
Maria Edler barmorska 08-12092251



"Åkermyntans vårdcentral har husläkarmottagning, psykosocialt team, BVC, barnmorskor och labb.Vi har också en fysioterapeut, en rehabkoordinator samt provtagning/labb.Eftersom vi är en stor vårdcentral över 13 400 listade patienter har vi många olika resurser som kan samverka för att hjälpa just dig."
Address: Lövkojsgränd 12, 165 75 Hässelby, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-120 922 60
City: Hässelby
Zip Code: 165 75


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 07:45 - 17:00
Wednesday: 07:45 - 17:00
Thursday: 07:45 - 17:00
Friday: 07:45 - 16:00


related searches: Åkermyntan vårdcentral, Capio Sverige, Capio Go, Capio boka tid, Capio jobb, Hässelby vårdcentral
Similar places near
Åkermyntans Vårdcentral Åkermyntans Vårdcentral 80 meter Har blivit bemött o behandlad på ett utmärkt sätt hos er allt från att jag har fått t...
Hässelgårdens vård- och omsorgsboende Hässelgårdens vård- och omsorgsboende 2 km Denna boendeform är väl integrerad med den omgivande förortsmiljön. Inbjudande känsla...
Reviews
Ringde kl.8.00 för att boka tid till min dötter för magbesvär då ingen akut tid kvar fattar inte, ssk vill att ska åka till närmaste närmaakuten dåligt bemötande . Hon vill att ska ringa på måndag nästa vecka kanske kan få tid hon lovar ingenting.
Omöjligt att få en läkartid trots att vi ringde kl 8. Blev hänvisade till Järva Närakut. Och det är inte första gången vi råkar ut för det. Har även råkat ut för att det tagits fel blodprover och att läkaren som beställt dom slutat och ingen annan har följt upp svaren. Dom skyller på att det är läkarbrist. Men dom får rätt bra betalt för varje patient som är listad där och om man sen inte låter dom träffa en läkare så blir det en bra förtjänst. Avråder verkligen för att anlita denna vårdcentral.
Har den bästa läkaren, Victoria Rosenkranz! Hon lyssnar och tar sig tid, jag har fått så mycket hjälp och stöd av henne. Även Ulrika Wannfors som jobbar där är så bra och trevlig.
Dem är otrevliga alla personalen som jobbar där och dem som svarat på telefonen dem är jätteotrevliga fick aldrig hjälp det bra att kunde välja en annan vårdcentral deras läkare som jobbar där kan ingenting. Oprofessionellt och dåligt behandling och själva uppmärksamheten är dålig. Jag rekommenderar inte..
Jag fick ett mycket professionellt och engagerat bemötande när jag sökte hjälp för att kontrollera mitt blodtryck. Sköterskorna följde upp med läkare då mitt blodtryck var förhöjt. Det kändes tryggt och jag kunde inte vara nöjdare. Capio Vårdcentral Åkermyntan rekommenderas varmt.
Har blivit bemött o behandlad på ett utmärkt sätt hos er allt från att jag har fått tider tills mötena med läkarna. Först var jag hos doktor Marianne som jag fortfarande har ett pågående ärende med o sedan idag behandlad för en inflammerad hårsäck av doktor Saeed. Så proffsiga bägge läkarna o jag har blivit väl omhändertagen. Känner stort förtroende att komma till er vårdcentral.
Blir alltid bra bemött och skulle verkligen rekommendera den här vc! Bästa läkaren Josef.
Jag vill tackar min läkare Josef och uska Rose den är bästa jag är jätte nöjd med dem
Bra o smidig service. Anna-Maria är en stjärna i receptionen !!
Kommer byta vårdcentral efter dagens läkarbesök. Läkaren verkande inte veta vad jag pratade om när jag förklarade min diagnos. Sa inte mycket. Försökte förklara flera ggr vad hur jag mår. En overklig upplevelse!
Comment on this business

to add Capio BVC och BMM Åkermyntan map to your website;