facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Capio Citykliniken Lund Clemenstorget Vårdcentral

About

Välkommen till Capio Citykliniken Clemenstorget i Lund!



"Välkommen till din vårdcentral i centrala Lund. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs."
Address: Clemenstorget 5, 22221 Lund
Phone: +46462700000
City: Lund
Zip Code: 22221


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Vårdcentral Lund, Blomman Vårdcentral Lund, Vårdcentral Södertull Lund, Södra Sandby vårdcentral, Nöbbelövs vårdcentral, Vaccinationsmottagning Lund, Måsen vårdcentral, Kry Vårdcentral Lund
Similar places near
Vårdcentralen Getingen Vårdcentralen Getingen 836 meter Det bästa Läkarbesöket jag har haft. Fantastiskt fungerande helgmottagning. Trodde in...
Hälsocentralen Sankt Hans Hälsocentralen Sankt Hans 2 km Mycket bra! Vill dock påpeka att det kändes ej bra att bli kallad med både förnamn oc...
Linero Östra Torn Vårdcentral Linero Östra Torn Vårdcentral 4 km Har under den tid vårdcentralen funnits drygt 50 år fått god hjälp med såväl små kräm...
Vårdcentralen Södra Sandby Vårdcentralen Södra Sandby 10 km 10 månader i kö för att få tid
Reviews
Hemskt ställe! Den där distriktssköterskan Kicki H är ju som tagen från en skräckfilm. Fruktansvärt oseriös och labil och kontaktade en privat. Tyckte man inte som henne så var hon väldigt snabb med att gå in och skriva osanningar i ens journal. Hon är manipulativ och verkar lägga sig i allt och alla. Tror hon behöver psykiatrisk vård och borde verkligen inte jobba med människor. Är glad att jag bytte vårdcentral.
Ringde ang ett 6 års utdraget hälsoproblem till er där jag så specifikt jag kunde försökte förklara allvarlighetsgraden av ärendet jag ringde om. Personen i telefon svarar snävt att läkaren inom det området "inte finns kvar sedan 2 år" eller liknande och att jag får söka vård någon annan stans. Vad är incitamentet till att välja denna vårdcentral då? Vad är meningen med att söka hjälp för problem och hälsobesvär när man bemöts så här undrar jag? Efter det hänvisar personen i telefon till "ungdomsmottagningen" som om mitt ärende skulle vara något skämt. När jag väl gör som personen säger och bokar tid hos UMO för samtal förklarar kvinnan i telefon på UMO som förresten var SJUKT tillmötesgående, hjälpsam och försökte ge mig alla råd hon kunde komma att tänka på till skillnad från capios personal att mitt ärende var för allvarligt för deras expertis och att hon tyckte det lät som "xxx" att jag därför bör söka vård hos en kvinnoklinik. När jag väl försöker boka tid hos en kvinnoklinik får jag som svar på mail att första lediga tid finns i oktober. Detta var i april. När jag förklarar att jag OM jag inte har något annat val väl får boka den tiden svarar dom att tidsbokningen inte är tillgänglig förens om 2 veckor. Fantastiskt! Ytterligare hinder! När jag nu ett halvår senare bestämmer mig för att ta tag i detta ärende igen trots att jag är så fruktansvärt trött på vården i Sverige ringer jag återigen kvinnokliniken/ mottagningen på lunds universitetssjukhus och försöker boka tid, då går det inte att boka tid via telefon. Kvinnan i telefon förklarar även hur FEL min vårdcentral burit sig åt och att de enligt policy är SKYLDIGA att skriva en remiss till en patient vars de inte själva kan hjälpa av diverse anledning- så att de åtminstone kan få vård någon annanstans. Hur står ni till svars för att inte ha hjälpt mig trots att er policy lyder så? Just nu står jag listad "ingenstans" och vet inte vilken vårdcentral jag ska välja i Lund för att bli tagen på allvar och få vård. För att inte tala om att alla vårdcentraler har ca 2,5 stjärnor. Att skylla på att vården är överbelastad som en förklaring till varför folk inte kan få vård är en sak. Men att aktivt bete sig nonchalant, inte vara behjälplig för patienter, inte ta ansvar och bryta mot policy- är inte första gången jag är med om.
Idag ringde jag för att boka en tid till min 89 åriga Mamma och blev kopplad till sjuksköterska Robin. Så otrevlig var han och det är inte första gången jag upplever honom per telefon. Han borde få en annan tjänst! Fick ingen tid förstås och han bedömde själv vad min Mamma skulle göra med sin besvär. I övrigt är jag nöjd med Er.
Vissa läkare är bra, andra kan vara riktigt dåliga. Aldrig samma läkare två gånger. Bristen på bemötande har gått långt när frun kommer hem och gråter för att läkaren överhuvudtaget inte lyssnade utan tyckte hon kunde ta en Ipren, baserat på en ytlig inspektion!
Hade idag 2022-12-20 behov av hjälp med ett ärende. Träffade, i korridoren på en av era underbara medarbetare, Lykke, som snabbt hittade lösningar och fixade allt på ett exemplariskt sätt. Långt över förväntad. Så 5 stjärnor till Capio och 12 stjärnor till Lykke! Vi har använt Capio Clementstorget, i många år och alltid varit nöjda!
Jag vill skicka ett stort tack till Nina-Sophia och Robin som var så underbara när jag kom in med min dementa pappa. Tack vare er stora värme, humor och omtanke förblev pappa lugn under hela besöket.Tusen tack!
Alltid så bra upplevelse här. Från undersköterskor/sjuksköterskor till Läkare , så är alla väldigt trevliga och noggranna. Känner mig väl omhändertagen i denna klinik.
Blev varmt bemött av de på Kirurgi avdelningen, då de var både vänliga och professionell. Snabb service, 10/10!
Skriver för att jag ser att många gett negativa omdömen. Varit listad här i 7 år, alltid blivit bra bemött. Bra läkare och bra personal.
Har varit i kontakt med citykliniken under många år och har aldrig varit besviken. De har på ett utmärkt sätt tagit hand om de problem jag haft och har . Vid telefonkontakt är sjuksköterskorna mycket professionella .Fick tex snabb effektiv hjälp senast idag.
Comment on this business

to add Capio Citykliniken Lund Clemenstorget Vårdcentral map to your website;