facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Capio Psykiatri

Capio Psykiatri
Address: Rudsjöterrassen 5, 13640 Haninge
Phone: 08-518 019 00
City: Haninge
Zip Code: 13640


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Capio Psykiatri Södermalm, Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatri Nordväst, Capio Sverige, Capio Support AB, Capio Go, Capio jobb, Krukmakargatan 37A
Reviews
Minst sagt värdelöst bemötande, värdelösa läkare med något undantag eller två och när man läser vad de har skrivit så är lögnerna och överdrivandet så löjligt att det fasiken inte kan vara sant, känns ju som att man enligt deras beskrivningar är en hopplös person med extrema psykiska och fysiska problem som borde infinna sig på dårhus eller proppas så full av medicin att man inte längre kan tänka och aldrig kommer kunna fungera i samhället även om man faktiskt inte har några överdrivet svåra problem utan bara något såsom lättare ADHD eller Aspergers syndrom. Om du inte håller ögonkontakt 100% av tiden så beräknas du ha bristfällig ögonkontakt, men håller du ögonkontakt 100% av tiden så anses du väl vara psykopat istället. Man märker att de hatar att prata med en och det känns som att beskrivningen av en reflekterar deras dåliga attityd och bristfälliga uppfattning om saker och ting då de inte orkar ta hand om patienter. Värdelös mottagning om du går dit för att få hjälp. Däremot är det inte ett allt för dåligt val om du vill ha intyg från "läkare" för att göra det lättare att få saker som aktivitetsersättning och liknande, då de garanterat kommer få dig att se ut som en halvt galen dåre även om du inte ens har någon uppenbar diagnos och är som alla andraäven om det självklart inte berör mig som haft problem hela livet -.- Går aldrig dit längre, istället för att hjälpa så förvärrar dom saker. Att dom har en väldigt lång väntetid förbättrar inte saker. Verkar också som att deras personal är generellt inkompetenta gällande svenska då det var så många uppenbara och ordentliga grammatiska fel i det dom skrev att det känns som ett barn på 6-10 år med dyslexi skrev det.
Oengagerad personal som ofta sa att mina problem beror på mig när jag bad om hjälp. Fick höra många gånger av läkare "vi vet inte vad vi ska göra, vi kan inte göra något" och att "man får lära sig leva med att man mår dåligt". Jag mådde mycket sämre när jag gick hit. Efter att ha sökt mig till en mottagning i en rikare stadsdel så fick jag bättre hjälp, och vill passa på att rekommendera att göra samma sak ifall någon har samma upplevelse.
Sedan ca ett år har Capio i Haninge trakasserat mig i min bostad mot min vilja på inga grunder. Jag har pg a en propp- permanenta men tvingats till att gå till socialen och tigga om pengar för att farbror doktorn bryter mot lagen - helt ok i Sverige. Det haninge kommun gör är att ringa capio som i sin tur trakasserar mig i min bostad, dygnet runt via telefon och hembesök mot min vilja. Deras "mobila team" som kommer hit ljuger friskt om vad dom ser och ringer upp till någon läkare på Capio som skickar en handräckning till polisen så att jag blir tvångsomhändertagen från min bostad. Capios representanter som är här och trakasserar upplever jag minst sagt inte som psykiskt friska. Anledningen som används- vilket är en ren lögn är att jag har en psykos. Eftersom detta uppenbarligen är en grov lögn blir jag utskriven och hemskickad i stort sett omgående. Detta struntar dock Capio i och fortsätter trakasserierna utav mig, de "vill höra hur jag mår" och försöker påtvinga mig någon form av kontakt med dom- mot min vilja. Jag har blivit tvångsomhändertagen tre gånger i år, sammanlagt har jag varit inlagd i 2-3 dagar. Då i väntan på att få träffa leg. läkare. Det senaste läkarsamtalet tog max 15-20 sek innan dess att jag blev utskriven omgående. Jag läste lite snabbt i min patientjournal vid ett utav de tre inskrivningarna det här året, Capio hade angett att jag hade "extremt ovårdad klädstil" vilket är en lögn, minst sagt. Capio tar också kontakt med familjemedlemmar i brist vid kontakt med mig. Capio kommer aldrig att sluta med tvångsomhändertagningarna, det skickas brev hem till mig med mötesinbokningar som jag sedan är ansvarig att betala för om jag inte kommer på. Det Capio sysslar med är inget annat än vidriga övergrepp. Detta är inte människor man vill ha med att göra. Jag har polisanmält men enligt polisen är trakasserier/frihetsberövande på en uppenbar lögn helt ok.
Okunnig personal som saknar empati. Tänk dig att gå in i ett rum och försöka tala om hur du mår och bli bemöt med total respektlöshet. Så är det på Capio i Haninge. Läkarna verkar hitta på sina egna regler. En receptionist ringde i sista minuten och sade att att min vän lika gärna kunde stanna hemma eftersom läkaren inte planerade på att hjälpa henne. Inte att läkaren inte hade tid och de kunde omboka utan att de vägrade hjälpa.
Väldigt svårt att få tider när man är väldigt sjuk. Trevlig personal i receptionen och en hög omsättning av läkare. Uppföljningen skulle vara bättre.
Ny läkare vid varje besök, ingen kontinuitet öht. Information om att det är fritt vårdval när detta påtalas.
Hög omsättning på doktorer, långa väntetider. Dock riktigt bra receptionspersonal.
Man får riktig professionell vård och hjälp
Hit kommer jag aldrig gå igen..
Osympatiska läkare
Comment on this business

to add Capio Psykiatri map to your website;