facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Capio Vårdcentral Lekeberg

Capio Vårdcentral Lekeberg

About

Vårdcentralen drivs av Capio Närsjukvård på uppdrag av Örebro Läns Landsting.

Story

Vår ambition är att erbjuda dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när du besöker vår vårdcentral.

Hos oss är allt samlat under ett tak: vårdcentral, barnavårdcentral, distriktssköterskemottagning,
vaccinationsmottagning m.m. All kompetens på ett ställe – för hela familjen.

För utförligare information besök: www.capiovardcentral.se/Orebro/Lekeberg



"Välkommen till din vårdcentral i Fjugesta. Vi erbjuder dig ett brett vårdutbud, digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs."
Address: Vallgatan 17, 716 31 Fjugesta, Sweden
Phone: 058588333
City: Fjugesta
Zip Code: 716 31


Similar places near
Lekebergs Vårdcentral Lekebergs Vårdcentral 219 meter Börjar bli väldigt missnöjd med denna vårdcentral då man har bokat ett telefonsamtal ...
Reviews
Börjar bli väldigt missnöjd med denna vårdcentral då man har bokat ett telefonsamtal men dom inte ringer upp
Här gör man verkligen ALLT för att slippa att ha med patienter att göra, och får man trots allt träffa någon personal blir man ifrågasatt och skuldbelagd och går hem och mår ännu sämre än innan man gick dit. Provtagning verkar läkarna få betala ur egen ficka eftersom de är så extremt återhållsamma med att ta prover. Den här vårdcentralen har på fem år gått från usel till katastrof
Sämsta vårdcentralen, gå inte dit om du är i behov av läkare. Där anses smärta och trötthet naturligt och något att lära sig att leva med. Prover vill de heller inte ta utan hänvisar till prover tagna många år tidigare. Väldigt osympatiska och mer benägna att diskutera sina egna krämpor.
Värdelös tillgänglighet - omöjligt att få tala med någon om man inte ringer på akuttelefonen. Tyvärr är det också omöjligt att nå vårdcentralen om man inte har knapptelefon. Det värsta är att man inte heller har möjlighet att nå sin sjukgymnast med ett direktnr när man står under behandling, det är under all kritik för så brukar det och ska det fungera - särskilt om man har en skada av allvarligare art. Skäms säger jag bara!
Mycket märklig vc! Ett totalt ointresse av mina sjukdomar och besvär från läkarna jag träffa vid 2 tillf. Det enda som intresserade var att dra ner mina värktabletter. Min Spinal stinos diskbrock artros kotförskjutningar och mina strokemen får jag ordna med själv på annat håll fick jag veta och att man inte behöver smärtstillande. Min diabeteskontroll kunde dom sköta sa den unge mannen. Den första jag träffade skrev inte ut mina värktabletter öht så jag tvingades ringa 1177 dessutom ändrades medicin till annan som krockade med mina blodförtunnande. Värdelöst att ta sej dit med smärt och knappt kan stå på benen en hel eftermiddag för det där. Dessutom får man betala för det. Nu byter jag från den där lekstugan till en riktig vc!
Har en knöl under axeln och avdomnade tår...behövde bråka med sjuksköterskan för att få en läkar tid...jävligt osympatisk syrra som uppenbarligen skiter fullständigt o sitt jobb!
Ni är ett skämt
En kanon Vårdcentral. Ringde på morgonen och blev uppringd efter en timma och besök efter 3 timmar. Kan inte funka bättre!
Bra och snabb hjälp. Vänlig och kunnig personal.
Myyyyycke bra vårdcentral...
Comment on this business

Directions to Capio Vårdcentral Lekeberg with public transportation


Tingshuset Fjugesta 20 meters
600
Fjugesta Sannabadet 200 meters
600
630
Fjugesta Storgatan 220 meters
600

to add Capio Vårdcentral Lekeberg map to your website;