facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Capio Vårdcentral Lödöse

Address: Lödöse
City: Lödöse



related searches: Capio chatt, Capio lediga jobb
Similar places near
Lödöse Läkarehus Lödöse Läkarehus 39 meter Fungerade relativt bra att göra provtagning av Covid.
Medpro Clinic Lödöse Vårdcentral Medpro Clinic Lödöse Vårdcentral 162 meter Mycket osympatisk läkare. Helt oförmögen att säga hej när man träffas.
Reviews
Mycket osympatisk läkare. Helt oförmögen att säga hej när man träffas.
Borde inte fått nån stjärna alls. Otrevlig läkare som inte läst igenom journalen alls innan besöket. Gjorde allt för att dumförklara mig. Varning! Gå inte dit.
Bästa tänkbara, hade ramlat, slagit huvudet i betongplatta, skrapsår på massor av ställen, kom snabbt in till sköterska, som kallade in läkare, fick omplåstrinģ. Läkare som man kunde prata med, sköterska som verkligen gjorde allt. Sen remiss till Trollhättan, för koll av såret i pannan, blev inlagd ett dygn! Ĺyckliga Ni som har en sån vårdcentral nära! Bor i Karlskrona, så det är lite för långt.Stort Tack till alla!
Måste vara värsta vårdcentralen i landet. Otrevliga och okunniga läkare och därpå arroganta. Hittar inte de felet så är det inget felinställning till patienterna. Har vart där upprepade gånger för samma sak och fått mer och mer besvär av det medan de har tagit blodprover och inte hittat något och till sist konstaterat att jag måste var hypokondriker eftersom de inte hittar felet. Lustig inställning av en läkare. Trevlig personal dock, men skulle inte för allt guld i världen rekommendera någon med mer än en vanlig förkylning att söka sig dit, om man inte har dödslängtan.. De äger även vårdcentralen i Älvängen så deras läkare hoppar tydligen mellan vårdcentralerna så antagligen lika illa där tyvärr. Vet många som är ruskigt missnöjda med den här vårdcentralen men de lämnar inte omdömen utan byter helt sonika vårdcentral. Det är för det mesta de som är nöjda med vårdende fåsom skriver, så tänkte lämna min synpunkt på dem i alla fall. Mer än missnöjd.:
Värdelös vård. Jag ber om att bli undersökt då mitt hjärta inte beter sig som den ska. Jag kan själv se på min smartklockas EKG att min hjärtrytm avviker, när jag kollar online ser det ut som SVES/VES, jag meddelar detta till er och säger klart och tydligt att jag även vill bli undersökt. Jag får då till mig att SVES/VES inte är farligt; menar ni på fullaste allvar att jag som har konstiga hjärtsymtom får ställa en diagnos på mig via min smartklocka!?!? Det här är helt absurt.
Bästa vårdcentral, kompetenta och trevliga personal i kassan, läkare, labb och rehab. Rekommenderas verkligen.
Min man kom in ock skulle lägga om ett finger. Bokad tid. Fick vänta 30 min för läkar sekreteraren Marie missat registrera honom. Jag kom in idag på bokad tid kl. 2. Fick vänta 1 och halv timme, För läkar sekreterare Marie missat att informera jour läkaren. Läkaren bad så mycket om ursäkt. Hade inte mitt namn i sin dator. Då var jag där igår på bokad tid men 15:45 men fick höra att läkaren inte hade tid att träffa mig. Jag har antagligen bröstcancer. Alla gick före mig. Tillslut var jag ensam kvar..fick tillslut träffa en urstressad läkare. Läkare sekreterare Marie är inte bra! Hon gör tabbe efter tabbe.
Man får alltid ett jätte trevligt bemötande. De hjälper en fort, och när alla finns under samma tak så samarbetar de väldigt bra. Bästa vårdcentralen/BVC/sjukgymnast/terapeut jag har varit på.
Helt kass bemötande. Läkare som inte lyssnar. Jag kommer att byta vårdcentralen kan inte bli sämre
passa er för läkare ......... jag tror inte att han är läkare , en bluff är han. ha gör fel hela tiden.kolla dina recept från honom noga. otrevlig,lyssnar inte eller förstår inte.
Comment on this business

to add Capio Vårdcentral Lödöse map to your website;