facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Capio Vårdcentral Orust

About

Välkommen till Capio Vårdcentral Orust.

Sedan 2018 håller vi till i nya fina lokaler på Kaprifolvägen 2E i Henån. Vår filial i Ellös finns på samma adress som tidigare.

Ring oss på 0304-680100 eller besök oss online via vår hemsida!



"Sedan 2018 håller vi till i nya fina lokaler på Kaprifolvägen 2E i Henån.Vår filial i Ellös finns på samma adress som tidigare, Ravinvägen 3.Hos oss finns flertalet olika yrkeskategorier och vi arbetar i team för att vara dig behjälplig på bästa sätt. Vi har också ett nära samarbete med vår fantastiska Rehab som finns i samma lokaler.Tveka inte att kontakta oss:Per telefon: 0304-680100Digitalt via vår hemsidaEller fysiskt i Henån eller Ellös se vår hemsida för öppettiderHälsningarJohan, verksamhetschefmed medarbetare"
Address: Kaprifolvägen 2 E, 47332 Henån
Phone: +46304680100
City: Henån
Zip Code: 47332


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Capio Vårdcentral covidvaccin, Capio Sverige, Capio Stenungsund, Orust kommun, Capio Go, Capio logga in, Capio jobb, Capio covid test
Similar places near
Capio Rehab Orust Capio Rehab Orust 61 meter Aldrig mer Capio i Henån efter att min underbara doktor Malin Mårin slutat där. Och J...
Reviews
Bästa vc jag har varit på! Jag är ny patient, nyligen listat mig, kom från Österlen där jag bott i 17 år, det går inte att jämföra vc här i Henån med dem jag varit på på Österlen. Jag har än så länge bara träffat underbar personal, allt från receptionister till läkare, så fint bemött har jag blivit, stort tack
Capio Henån har blivit betydligt bättre. Jag blev mycket professionellt och empatiskt bemött idag. Stort tack till doktor Agnes, labbsköterskan och sköterskan som tog EKG! Det var faktiskt riktigt kul att gå till vårdcentralen idag...
Det var ett väldigt varmt och väldigt avkopplande möte, jag vill tacka speciellt Camilla som tog hand om mig, hon hjälpte mig att gå väldigt nöjd, hon var väldigt snabb och professionell i samråd.
Väldigt nöjd med bemötandet av personalen på Orust rehab och astma/kol. De har ett helhetstänk och följer upp på ett mycket bra sätt.
Jag är så väldigt nöjd med mitt besök här på Astma/KOL mottagningen. Jag har fått en fantastiskt bra hjälp och stöd till en nystart fortsättningsvis. Stort varmt tack, Marianne Sjödin Persson!!!
Gick in på deras chatt för digital rådgivning pga rodnad på benet. På sjuksköterskans o läkarens inrådan skickade jag också foto och fick ett par frågor som jag besvarade. Därefter upphör all kommunikation fr Capios vårdpersonal. Detta trots mina upprepade inlägg och försök att få svar på chatten. Efter 3 veckor återkommer en sjuksköterska och frågar om jag ff behöver hjälp! Lyckligtvis finns det bättre fungerande vårdcentraler i annan regi och jag medicinerar nu för Borelia.
Jag var där för vaccination och det var avklarad på kort tid trots att det var en hel del folk innan mig Vi fick en bra upplevelse av vårt besök på en fräsch och fin vårdcentral. Vi kommer gärna tillbaka.
Så go’ och kompetent personal! Har nog haft kontakt med alla kategorier, läkare, Astma-/KOL-teamet, sköterskor och undersköterskor hoppas jagande har glömt någon. Alla är lika vänliga och tillmötesgående. Precis vad man behöver.
Förvånansvärt dåligt bemötande! Ville få hjälp med att dokumentera en skada efter våld i nära relation ifrån i natt. Men blir hänvisad till den vårdcentral där jag är listad som ligger 7 mil ifrån härifrån...
Bytte vårdcentral sommaren -19. Sååå dåligt upplägg med drop-in. Fick först sitta i kö för att komma till receptionen, därefter väntan på 4 timmar innan jag fick träffa en läkare, men då hade labbet hunnit stänga så jag var tvungen att ta mig in nästa dag! Jag jobbar heltid så hur lätt är det att komma ifrån? Capio har lagt ner miljoner på nya fräscha lokaler men de har missat hela poängen med god och tillgänglig vård!
Comment on this business

to add Capio Vårdcentral Orust map to your website;