facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Caravan Club Östgötasektionen

Caravan Club Östgötasektionen

About

Caravans Clubcamping Borensäng! erbjuder en välvårdad camping för både barnfamiljer och par. Nära till både bad Affärer och restauranger Minigolf.

Story

Caravans Clubcamping Borensäng! erbjuder en välvårdad camping för både barnfamiljer och par. Nära till både bad Affärer och restauranger Minigolf.

Address: Bergvägen 30, 59030 Borensberg
Phone: +46771-199199
City: Borensberg
Zip Code: 59030


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Säsongsplats Caravan Club, Caravan Club stugor, Caravan Club Bohuslän, Caravan Club rabatter, Caravan Club medlem, Caravan Club campingkort, Caravan Club Välorna, Caravan Club Timmernabben
Similar places near
Simskoleförbundet - för Baby och Barn Simskoleförbundet - för Baby och Barn 3 km Simskoleförbundet är en ideell organisation sammansatt av såväl företag som kommunala...
Kvarns Soldathem Kvarns Soldathem 3 km Soldathem. Soldat-, veteran,- familj- och anhörigstöd på kristen grund.
Lions Borensberg Lions Borensberg 3 km Lions Club Borensberg är en del av Lions Clubs International. Lions är en av världens...
Borensbergs Folkets Park Borensbergs Folkets Park 3 km För mycket musik som störde det hela
Reviews
Fin och välsköt campingplats med närhet till både bad och butiker, restauranger. Samt caféer och minigolf.
Trevlig och mysig Caravan Club camping i närheten utav Götakanal & Borensberg. Nära till badplatsen i anslutning till campingen.
Ett underbart ställe Jag kan särskilt rekommendera Tawook kyckling i den nyöppnade kiosken!!! Världsklass
Mycket bra. Trevliga människor i vår närhet. Fint område och mycket annat se.
Mycket trevlig mottagande och vägledning. Perfekt servicehus. Allting är så rent och fint. Latrinrummet var det bästa jag sett när det gäller att tömma husvagnstoalett. En drömcamping. Bara beröm för allt.
Fin och lugn CC-camping med fräscht servicehus och trevliga campingvärdar. Ligger precis invid en fin badplats och ett stenkast från Borensbergs sluss. Ingen kiosk med glassförsäljning med det finns vid badet och slussen. Ett plus till de stora platserna.
Så tillmötesgående hade fullt, men ordnade en plats ändå till oss, dom ordnade fram en säsongsplats som var tillfälligt bortrest. Kan varmt rekommendera den mysiga campingen och nära bad samt centrum.
En fantastisk camping. Den renaste camping vi någonsin bott på. Trevligt bemötande från alla och ett perfekt läge med närhet till natur, bad och stad. Hit kommer vi gärna tillbaka
En väldigt trevlig camping med bra campingvärdar. Det är lugnt och tyst. Servicehuset är fräscht och hålls välstädat.
Härligt bad med kiosk samt toalett. Mycket bra för småbarn då man har bra sand att leka med. Trist bara att om man är hungrig så finns det inget nyttigare alternativ än korv eller pommes tallrik.
Comment on this business

to add Caravan Club Östgötasektionen map to your website;