facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Caravan Club Sturkö Camping

Address: Idrottsvägen 11 , Sturkö 373 62, K, SE
Phone: +46 455 424 82
City: Sturkö
Zip Code: 373 62



related searches: Caravan club sturkö camping booking, Camping se
Similar places near
Sturkö Kiosken Sturkö Kiosken 291 meter Tog räkmacka som var perfekt! Hade Arontorps kroppkakor också. Mysig miljö Kanske pri...
Reviews
Underbar camping, det finns olika aktiviteter och en bad plats. Fräscht service hus. Väldigt trevlig personal och campare det finns en liten kiosk med glass, fiskespö mm. Det finns ett bagerie nära som man kan cyka eller gå till! Jag åker varje år och det är jätte bra
Fin camping ordning och reda! Hunddusch och jättefräscha toaletter och dusch!Tjänst: 4/5
Rymliga platser , fräscht servicehus med toaletter och duschar i hotellklass, flera diskstationer, underbar havsutsikt och läge , trevlig personal och gäster. Vi har besökt flertalet campingar men denna var överlägset bäst , hit återkommer vi , här skulle jag kunna bosätta mig!
Jättebra camping med välskötta sanitetsbyggnader. Nära till bad och fin omgivning. Det hade varit en klar femstjärnig camping om Wi-Fi hade fungerat. Man kan inte säga att man har fritt Wi-Fi när det inte funkar. Synd på en för övrigt trevlig camping.
Jättefint camping lugnt och fint med fint bad saknar att det bara fanns ett servicehus med 4 duschar Och toa långt till detta med så mycket platser Annars kanon
Inte värt 1600kr för midsommarhelg med inställd dans kring stången pga Corona. Man kan ju undrar om inte detta var ett svepskäl eftersom man inte städade toalett/dusch mm oftare än 1gång om dygnet. Midsommardagens kväll fanns ett trevligt uppträde med musik vilket borde ha legat på midsommarafton i stället. Nej det var den sämsta CC camping jag varit på. Skulle gärna ta emot en förklaring till vad som gjorde priset så högt.
Väldigt välskött och trevlig camping ute i skärgården. Två servicehus varav det ena är helt nytt och det andra också är väldigt fräscht. Alla bekvämligheter som hör till på en bra camping. Badbryggor även strandremsa men när vi var där var det så mycket sjögräs och dylikt att man hellre vill ta sig en bit ut, minigolf, gratis wifi som fungerar sådär. Ställplatserna lutar lite men den första och de sista platserna är nästan plana. Vi stod på vanlig campingplats med ljuvlig havsutsikt.
Det var sista helgen dom hade öppet, saknade något evenemang t.ex korvgrillning för alla. Annars var det jättetrevlig och härligt bemötande personal . Platsen vi fick var kanon, men som sagt, det var sista helgen, så det fanns massor av platser att välja på.
En fin CC-camping med stora platser, fina serviceutrymmen och fint bad. Lägg därtill trevlig personal.
Finns inte mycket o göra där ingen restaurang inte så mycket i kiosken heller
Comment on this business

to add Caravan Club Sturkö Camping map to your website;